Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el nekik, hogy vele akarom leélni az életemet?
Múlt hét csütörtökön mentem az utcán ,és egy féri (közterület fenntartó) szedte a szemetet. Megszólított ,elkérte a számomat.
Mivel nagyon megtetszett nekem megadtam neki.
Másnap fel is hívott és megbeszéltünk egy talit. Nagyon jól éreztük magunkat ,egymásba szerettünk. Csak 1 kis hiba van ,a szüleim ellenzik a kapcsolatunkat ,mondván csak a pénzükre hajt.
Szüleimnek jól menő étterme van.
Hogyan mondhatnám el nekik ,hogy Sanyika egy nagyon kedves srác?
Szeretném ha elfogadnák a kapcsolatomat.
Én tudom ,hogy ő az igazi.
Kérlek segítsetek.
Hajni
ooooo, ez most egy kamu kerdes?
Egy nap alatt tudod, hogy neked Sanyika az igazi, akit az utcan ismertel meg, aki szedte a szemetet.Szerintem ha ennyire odavagy erte, akkor talalkozgassatok, egy nap alatt nem lehet kapcsolatrol beszelni, minek kell ezt elmondani a szuleidnek?? talalkozz vele es ha par honap mulva meg mindig ugy gondolog, o az igazi, akkor mond el. Amugy hany eves is vagy???? szerintem meg nagyon gyerek...
Haha bocs de ez csak kamu lehet :D 23 évesen elég kevés embert zavar a szüleinek a véleménye, ha közben közterületfenntartóknak egyből megadja a számát és egy hét alatt már tudja hogy Sanyika az igazi :DDD
de ha meg tévednék akkor jah, az idő majd eldönti, egyelőre nem kell megtudniuk :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!