Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el nekik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el nekik, hogy vele akarom leélni az életemet?

Figyelt kérdés

Múlt hét csütörtökön mentem az utcán ,és egy féri (közterület fenntartó) szedte a szemetet. Megszólított ,elkérte a számomat.

Mivel nagyon megtetszett nekem megadtam neki.

Másnap fel is hívott és megbeszéltünk egy talit. Nagyon jól éreztük magunkat ,egymásba szerettünk. Csak 1 kis hiba van ,a szüleim ellenzik a kapcsolatunkat ,mondván csak a pénzükre hajt.

Szüleimnek jól menő étterme van.

Hogyan mondhatnám el nekik ,hogy Sanyika egy nagyon kedves srác?

Szeretném ha elfogadnák a kapcsolatomat.

Én tudom ,hogy ő az igazi.

Kérlek segítsetek.

Hajni

2009. márc. 18. 08:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

ooooo, ez most egy kamu kerdes?

Egy nap alatt tudod, hogy neked Sanyika az igazi, akit az utcan ismertel meg, aki szedte a szemetet.Szerintem ha ennyire odavagy erte, akkor talalkozgassatok, egy nap alatt nem lehet kapcsolatrol beszelni, minek kell ezt elmondani a szuleidnek?? talalkozz vele es ha par honap mulva meg mindig ugy gondolog, o az igazi, akkor mond el. Amugy hany eves is vagy???? szerintem meg nagyon gyerek...

2009. márc. 18. 09:02
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
ez kama...
2009. márc. 18. 09:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Hogy mondod kedves utolsó?
2009. márc. 18. 09:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem 1szer találkoztunk, hanek 5-ször és 23 éves vagyok.
2009. márc. 18. 09:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Haha bocs de ez csak kamu lehet :D 23 évesen elég kevés embert zavar a szüleinek a véleménye, ha közben közterületfenntartóknak egyből megadja a számát és egy hét alatt már tudja hogy Sanyika az igazi :DDD

de ha meg tévednék akkor jah, az idő majd eldönti, egyelőre nem kell megtudniuk :P

2009. márc. 18. 09:31
 6/13 A kérdező kommentje:
tévecc
2009. márc. 18. 09:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kamu szerintem is. Ha nem az, akkor őszinte részvétem..
2009. márc. 18. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem hanyagold a szüleidnél ezt a témát egy ideig! Ha szeretnek téged és azt látják hogy boldog vagy akkor előbb-utóbb megbékélnek és elfogadják a kapcsolatodat bárkivel is vagy!
2009. márc. 18. 10:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell a szüleidnek tudni róla????23 éves vagy...........
2009. márc. 18. 12:40
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Inkább sehogy se mondd, mert tudod, a fiúk ilyenkor elfutnak... Jobban jársz ha felcsináltatod magad és akkor a gyerek a biztosítékod... Erre mit lehet mondani?
2009. márc. 18. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!