Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el nekik, hogy vele akarom leélni az életemet?
Múlt hét csütörtökön mentem az utcán ,és egy féri (közterület fenntartó) szedte a szemetet. Megszólított ,elkérte a számomat.
Mivel nagyon megtetszett nekem megadtam neki.
Másnap fel is hívott és megbeszéltünk egy talit. Nagyon jól éreztük magunkat ,egymásba szerettünk. Csak 1 kis hiba van ,a szüleim ellenzik a kapcsolatunkat ,mondván csak a pénzükre hajt.
Szüleimnek jól menő étterme van.
Hogyan mondhatnám el nekik ,hogy Sanyika egy nagyon kedves srác?
Szeretném ha elfogadnák a kapcsolatomat.
Én tudom ,hogy ő az igazi.
Kérlek segítsetek.
Hajni
Ez a 2. kérdés, ami igazán elgondolkodtatott... Na de... Azért vagyunk itt, h egymásnak segítsünk... És ha nem kamu a kérdés, akkor:
Szerintem 1 hét még baromi kevés ahhoz, h igazán kiismerd a másikat, akármennyire is szimpatikus elsőre, és akármennyire is "szerettél bele". Tudod, egy életen át tartó kapcsolathoz, együtt éléshez, házassághoz nem elég a szerelem. Látni kell a közös jövőt, beszélni kell a közös tervekről, h kinek mi az elképzelése, ki hogy áll bizonyos kérdésekhez. Ha jön a villanyszámla, nem a szerelem fogja kifizetni, és ha gyereket vállalsz, nem a szerelem fog rá ruhát adni.
Lehet, h ezt még nem látod (bár ez 23 évesen elég szomorú lenne, ha így lenne), de ne légy meggondolatlan.
Épp ezért én azt mondom, h még ne beszélj róla a szüleidnek, ez a kettőtök dolga, és majd ha igazán komolyra fordul a helyzet, a kapcsolat, akkor nyugodt szívvel beszélhetsz a szüleiddel.
Nem mondom, h 23 évesen már nem kéne az orrukra kötnöd, nekem is nagyon fontos a szüleim véleménye, pedig már én sem vagyok tini... De amiket föntebb írtam, fontold meg, gondold át!
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!