Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el nekik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el nekik, hogy vele akarom leélni az életemet?

Figyelt kérdés

Múlt hét csütörtökön mentem az utcán ,és egy féri (közterület fenntartó) szedte a szemetet. Megszólított ,elkérte a számomat.

Mivel nagyon megtetszett nekem megadtam neki.

Másnap fel is hívott és megbeszéltünk egy talit. Nagyon jól éreztük magunkat ,egymásba szerettünk. Csak 1 kis hiba van ,a szüleim ellenzik a kapcsolatunkat ,mondván csak a pénzükre hajt.

Szüleimnek jól menő étterme van.

Hogyan mondhatnám el nekik ,hogy Sanyika egy nagyon kedves srác?

Szeretném ha elfogadnák a kapcsolatomat.

Én tudom ,hogy ő az igazi.

Kérlek segítsetek.

Hajni

2009. márc. 18. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a 2. kérdés, ami igazán elgondolkodtatott... Na de... Azért vagyunk itt, h egymásnak segítsünk... És ha nem kamu a kérdés, akkor:

Szerintem 1 hét még baromi kevés ahhoz, h igazán kiismerd a másikat, akármennyire is szimpatikus elsőre, és akármennyire is "szerettél bele". Tudod, egy életen át tartó kapcsolathoz, együtt éléshez, házassághoz nem elég a szerelem. Látni kell a közös jövőt, beszélni kell a közös tervekről, h kinek mi az elképzelése, ki hogy áll bizonyos kérdésekhez. Ha jön a villanyszámla, nem a szerelem fogja kifizetni, és ha gyereket vállalsz, nem a szerelem fog rá ruhát adni.

Lehet, h ezt még nem látod (bár ez 23 évesen elég szomorú lenne, ha így lenne), de ne légy meggondolatlan.

Épp ezért én azt mondom, h még ne beszélj róla a szüleidnek, ez a kettőtök dolga, és majd ha igazán komolyra fordul a helyzet, a kapcsolat, akkor nyugodt szívvel beszélhetsz a szüleiddel.

Nem mondom, h 23 évesen már nem kéne az orrukra kötnöd, nekem is nagyon fontos a szüleim véleménye, pedig már én sem vagyok tini... De amiket föntebb írtam, fontold meg, gondold át!

(23/L)

2009. márc. 18. 15:59
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Mivel ma van SÖNDÖR:D nap igy ma mond meg neki!!!D:D::D:D:D LOL
2009. márc. 18. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Majd fél év kapcsolat után is ő legyen az igazi, aztán meglátjuk.
2009. márc. 18. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!