Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha vele akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha vele akarom leélni az életemet, csak még nem most?

Figyelt kérdés
barátommal(Laci) 2 é fél évig voltunk együtt, mikorra elhidegültünk egy kicsit egymástól és szakítottunk. 2 hónap szünet után összejöttem egy fiúval, de másfél hónap utána még rájöttem, hogy mindig Lacit szeretem és nem tudok nélküle meglenni. Mikor viszautasított napokig depressziós voltam úgy éreztem többé nincs értelme semminek. MOst 2 hete újra együtt vagyunk. Jól érzem magam vele és szeretem, csak én még mindig vágyom másra. Adni akarok másoknak is esélyt, és érdeklődöm is mások iránt. De olya mint Laci biztos vagyok benne hogy nem találnék. Jobbat nem! nekem ő az örök igazi. Vele akarom leélni az életemet így ahogy most vagyunk, de mégis sokszor elbizonytalanodom. ebben közrejátszik az is, hogy anyum teljes mértékben ellenzi, de nem tudja megmondani hogy miért pedig régen olyna jól kijöttek. állandóan veszekedünk itthon, nem tudja elfogadni. Ti mit tennétek a helyemben? Tényleg ha megkéne fogalmaznom hogy milyen az az ember akive leakarom élni az életemet, akkor őt írnám le..... csak félek lekötni magam így 19 évesen. Nem gondoljátok hogyha így örökre együttmaradnnk túl keveset "élnék"? Most jön még a főiskola is, stb. Szeretem és nem akarom elhagyni, nélküle nem vagyok egész de mégsem vagyok ebben a dologban biztos. Olyan kevés ez az élet, és olyan kevés esélyt kapunk hogy megtaláljuk az igazit. nem? nekem pedig itt van.......
2011. jan. 31. 15:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
erre szokták mondani,hogy minden nő a szó szoros értelmében egy f a sszoó k urva. ...de legalább te ha ködösítve is ,de kimondod.......a kiélés szó a legjobb erre,ahogy az előzőekben valakik megjegyezték......addig nem nyugszotok míg nem lesz csigatalp,saláta,vagy lepke esetleg mosogatórongy a pi nátok....menj próbálj ki másokat,ahogy mondtad.....
2011. febr. 2. 23:39
 12/21 anonim válasza:

Hát ha hiszed ha nem,nekem ugyanebben a cipőben járok,totál ugyanaz a történet,minden stimmel,de tényleg minden,csak itt én vagyok a Laci helyében.Pontossan az a problémám mind amit te leirtál,csak nekem a barátnőm gondolkodik így.

Én is éppen most tettem fel wgy kérdést:20 év feletti lányok,segítenétek? címmel.

Olvasd el,ha akarod írhatsz is oda,de örülnék ha privát üziben tudnánk beszélni.Úgy érzem tudnánk egymásnak tanácsokat adni.Mit szólsz?

2011. febr. 3. 02:13
 13/21 anonim válasza:

Bocs a "nekem" nem kellett az elejére.Ja amúgy nem a barátod vagyok ha esetleg megijednél;)

Valószínüleg:)

2011. febr. 3. 02:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Az élet 1 csomó lemondással jár. 19 vagy, épp itt az ideje, hogy ehhez hozzászokj. Egyébként az a legrosszabb döntés, ha nem döntessz, ha csak halogatod. Ilyenkor szokott az jönni, hogy egy ideig próbálják az ilyen emberek egyszerre mindkettőt csinálni. Gáz!
2011. febr. 3. 07:00
 15/21 anonim ***** válasza:
sya,ugyan ez van velem is,én 20 vagyok két évig voltunk együtt,elhidegültem tőle,nagyon nehéz volt kimondani és megbántani őt...Nála jobb,önzetlenebb,kedvesebb,figyelmesebb embert nem ismerek,tényleg mindenki össze tenné érte a 2 kezét..nálam beütött 1 másik fiú,és ez adta meg a kezdő lökést...úgy gondoltam h miért ne?minden nap gondolok rá,és sírok miatta,és rájöttem hogy mit vesztettem még 1 ilyet tutira hogy nem találok...én most biztosan nem jönnék vele újra össze,mert akkor a szavam értékvesztettnek tűnne és csak játszanék az érzéseivel,én hiszek abba hogy mi még az életben 1x együtt leszünk és leélem vele a kis maradék életem,de nem most...ő mondta hogy legyek boldog mással,mert ő csak azt akarja hogy boldog legyek és mindig én maradok a kicsije!!:Sazt bánom hogy túl hamar találkoztam vele,ha 5-7 év múlva találkoztunk volna örökre szólt volna a szerelmünk...(eldobtam magamtól a jót,és most szenvedek 1 kevésbé jó miatt)dehát ez kellet nekem,most megy eszem amit főztem!!!:S próbáld meg mással és ha tényleg ő a nagy ő,akkor még 1x együtt lesztek,csak most az utatok nem jókor ért össze....ennyi...
2011. febr. 3. 07:37
 16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat. 21:52 az különösen elgondolkodtató volt. meg persze a legutolsó...hmmm...:( Nehéz ez ás látom, nem csak nekem. :/ 02:13 persze, egy privátos beszélgetés jó lenne, de ha itt írok neked privátot, az az emailedre megy ugye? mert én nem tudok már belépni az e-mail fiókomba (ebbe), úgyhogy majd csinálok egy újat és írok jó? Valószínű még a mai nap folyamán:)
2011. febr. 3. 14:16
 17/21 anonim válasza:
igen az e-mailemre megy.oké írj nyugodtan
2011. febr. 4. 16:29
 18/21 anonim válasza:

írtam e-mailt de nem válaszoltál!

Megkaptad?

2011. febr. 7. 02:29
 19/21 A kérdező kommentje:
igen ne haragudj. vissza írtam már
2011. febr. 8. 15:41
 20/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 31%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-02 23:39

ugye ez most nem volt komoly...egy átlag pasi többet sexel több partnerrel mint egy átlagnál nyitottabb nő..akor most ki a "f a sszoó k urva"?

2011. febr. 11. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!