Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha meg akarom...

Mit tegyek ha meg akarom változtatni az életemet?

Figyelt kérdés
Változtatni akarok.Már belefáradtam hogy állandóan görcsölök mindenen, betegségeket képzelek be magamnak és hasonlók.És most végre rájöttem hogy ha nem akarom megbetegíteni magamat akkor változtatnom kell.Hogyan kezdjek neki?
2009. jún. 25. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is pozitív hozzáállás kell hozzá.
2009. jún. 25. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az már jó, hogy ezt mgkérdezted. Viszont mindenki a saját szempontjai alapján fog válaszolni (én is), és az nem biztos, hogy a legjobb dolog számodra.

Szerintem nézz mélyen magadba, és találd meg, hogy pontosan mit akarsz másképp csinálni ahhoz, hogy jobban érezd magad.

Ha csak a problémát látod, de a megoldást sehogy sem, akkor beszélj erről olyanokkal, akiknek adsz a véleményére. Együtt bizosan ki tudtok majd találni valami okosat.

2009. jún. 25. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Van itt néhány elgondolkodató kis írás. Keress benne olyat, ami passzol a te helyzetedre, vagy ami ad valami tanácsot éppen neked. Először is ki kell kutatnod, hogy hol van nálad a hiba. Mi az, amin változtatni akarsz. Azután lehet godolkozni, hogy azt hogyan változtathatod meg.
2009. jún. 26. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt a kód az előző válaszhoz:

[link]

2009. jún. 27. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen hipohonder időszakom nekem is volt, én úgy tudtam leküzdeni hogy már olyan sokszor félrediagnosztizáltam magam hogy elvesztettem magamban a bizalmat e téren :))), szóval ha megint elkezdek beképzelni valamit, akkor felidézem hogy az előző 1001 esetben hányszor aggódtam feleslegesen, és hogy ez valószínűleg most sincs másképp :). De ha valami komoly (szűnni nem akaró) panaszod van inkább fordulj orvoshoz, és NE a neten böngéssz mert ha összeolvasol valami borzalmat, 1-2 nap múlva máris tökéletesen fogod produkálni a tüneteit, tudom milyen ez :D
2009. jún. 30. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!