Miért van az, hogy ha eltervezem, hogy jobbá teszem az életemet, mindig jön olyan dolog, ami miatt kudarcba fullad?
1.Vagy azért,hogy megpróbáld,milyen erővel akarsz valójában jót tenni...
2.Vagy mert még inkább nézel a negatívumra,és azt szeretnéd megváltoztatni,mint hogy a pozitív érzésre figyelnél KIZÁRÓLAG.
3.Vagy mert előbb magadnak kell megváltoznod(lehet,hogy B-vitamin vagy ásványi anyag hiányod van,ha hamar kijössz a sodrodból)
Ismerős érzés. Talán az a valami egyébként is jönne, csak a fogadalom miatt jobban észrevesszük, ami máskor megszokott, amit eddig nem is láttunk meg.
A környezetünk meg szerintem nem tudja azonnal észrevenni és "jutalmazni" a változási szándékot, mert így szoktak meg bennünket. Én is azon szoktam bepörögni, hogy miért nem veszik észre azonnal, hogy most kedvesebben szóltam...
Ha csak veszekedés közben kapcsolok, a szavakon már alig tudok változtatni, de ha sikerül lejjebb venni a hangomat, nyugodtabb tempóban beszélni, akkor a helyzet is lenyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!