Nem bírom a nagy tömeget, szorongást érzek ha sok ember vesz körl, régen ez nem volt így velem, most miért van? Most 19 éves vagyok és úgy érzem ez nagyon hátráltatja az életemet.
Velem is ez van,és nekem is megkeseríti a mindennapjaimat :(
Bocsi hogy nem tudtam segíteni,de én is választ várok.
16/F
Ez egyfajta fóbia, amit kizárólag úgy tudsz legyőzni,ha sokszor próbálkozol. Vagyis: nem bírod a buszozást? Minden nap szállj fel buszra, első nap egy állomást utazz, másnap kettőt,és így tovább..végül le sikerül győznöd, ne hanyagold,mert később az utcára sem fogsz kijárni.
Én is így voltam,végül bezárkóztam a négy fal közé, semmi nem segített,még a pszichológus se, végül egy nap azt mondtam na ne, ez így tovább nem mehet! Lassan lassan kezdtem kimozdulni, végül már más városban kötöttem ki,annyira haladtam néhány hónap után.
Megjegyzés:addig sosem jártam egyedül hosszabb távra,pedig a fóbia előtt én is normális életet éltem. Vagyis minden rosszban van valami jó,csak kitartás kell hozzá (:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:04
Ha arra a Centerre gondolsz, amire én is, akkor egyetértek. Nagyon meleg van, mindenhonnan szól a zene, visszhang van, árad a pacsuliszag az emberekről és a Douglasból. Én mindig rosszul vagyok, ráadásul tele van emberrel is. Még korábban az Alexandrában el lehetett bújni a könyvespolcok között, de amióta átrendezték, ott sem érzem magam biztonságban.
(Én a Csaba Centerről írtam)
11-29 11:13
Nekem is ugyanez a bajom. :(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!