Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok rendesen beszélgetni a lányokkal?
Akkor mondj már olyan általános témát amikről elkezdetek beszélgetni, mert ez a tranzisztoros példa elég bugyuta volt már bocs. Nem mindenkit érdekelnek az ilyen dolgok, főleg nem egy lányt. A fiúkat szokták általában érdekelni a tudomány meg a fizika. Attól még nem biztos, hogy a lány ostoba.
Vagy az lehet a baj, hogy nem találtál magadhoz hasonló személyiségű lányt. Bár nem tudom neked milyen témákról kéne beszélgetni, ahhoz elnyerje a tetszésedet egy lány...Lehet, hogy túl válogatós is vagy.
Értem mire gondolsz. De mi lenne, ha nem azt kezdenéd el neki mesélni, hogy mit csinálsz (látja ő is valószínűleg) Ha elmeséled neki, hogy mi készül az esetek többségébe nem értékeli, és mivel untatod ott fog hagyni.
Mond el neki miért fontos neked amit csinálsz, mit élvezel rajta stb. Vagyis, mond el az érzéseidet a téma iránt, ne tényadatokat közölj (azok unalmasak mindenkinek, még annak is aki ért hozzá, ha csak úgy társalogni szeretne veled). Meglátod még a tranzisztorokról is marha jól el fogtok tudni beszélgetni :). Valami célod biztos van vele, és téged is fejleszt ha megtanulsz másképpen is beszélni arról amit csinálsz (például: rájössz, miért is szereted úgy).
Nem veled van a baj és hidd el, akad lányban is olyan mint te :) Első barátnőm az egyetemen, nagyobb matekkocka volt mint én valaha lehetek. Csak ne szeparáld el magad mondván, hogy amit csinálsz az úgyse érdekel senkit.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!