Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok rendesen beszélgetni a lányokkal?
Nem a megfelelő példányokkal próbálkozol :D
De tényleg, keress olyanokat, akikkel van valami közös ami mindkettőtöket érdekel. Hidd el kell hogy legyen ilyen.
Egy kis kiegészítés még:
Tudom, hogy bennem van a "hiba", nem is az a baj, csak azt nem értem, hogy miért érzem ezt a szintkülönbséget. Mondok egy konkrét példát: Nagyon szeretem az elektrotechnikát, és vittem a suliba néhány BC 182-es tranzisztort, mivel otthon nem volt időm velük foglalkozni. Szünetben méregettem őket, fölírtam a mérési eredményeket(béta értékek) a füzetembe, ami már amúgy is tele van mindenféle ilyen számolásokkal, összefüggésekkel. Erre odajött az egyik nagyon szép lány, és megkérdezte aranyosan, hogy mit csinálok. Már akkor féltem, hogy most mit mondjak, de úgy határoztam, elmagyarázom neki konyhanyelven. Így is lett, mosolyogva, vidáman elmondtam neki, hogy ezek micsodák, erre otthagyott savanyú képpel, és ezzel a mondattal megspékelve: "De gááz, hogy ilyennel ütöd el a szüneted!"
Nem is fűzök hozzá többet.
nem kell lesüllyedni a szintjükre ha úgy érzed "buták"...de nem is kell lenézni őket. Csak keress olyan lányokat akik hozzád hasonlóak, 1 az érdeklődésikörötök :)
L/21
gyökérségre nincs orvosság.
kicsit el is vagy szálva magadtól, nem tudsz kikapcsolódni.
fejezd be ezeket a sz*rságokat, és csináld azt amit a többi "menő" srác a suliban, cigi, balhék stb.
a csaj csak szánalomból ment oda hozzád, nem azért mert érdekled, be ne képzeld.
kit érdekelnek a hülye tranzisztorjaid?
ha nőt akarsz sürgősen stílustváltasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!