Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok rendesen beszélgetni a lányokkal?

Figyelt kérdés
A következő a problémám. Egyszerűen akármilyen körülmény van, ha hozzászólok egy lányhoz, abból mindig csak kellemetlenség lesz. Egyszerűen már a lányog beszédsítlusából leszűröm, hogy nem vagyok velük egy kategória. Mindegyik olyan primitív, éretlen. Jól meg kell válogatnom a szavaimat, hogy ne legyen nekem kellemetlen a dolog, mivel nem is biztos, hogy megértenék, ha magamat adnám. Egyszerűen nincsenek közös témáim velük, mert olyan kis bugyuták. :S Azt érzem, hogy nekem le kéne süllyednem az Ő "szintjükre", ha csajozni akarok. Kicsit hülyén hangzik ez most, de remélem, rokon lelkekre találok a kedves válaszolók közül. Miért érezhetem ezt? Valaki tudna segíteni?(Remélem azért többnyire érthető)
2011. jan. 30. 20:18
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Egyébként kedves utolsó, én nem nézem le Őket, ellenben, mint láthatod, Ők lenéznek engem... Bár nem nagyon érdekel, de azért barátnő előbb, vagy utóbb majd kéne...
2011. jan. 30. 20:31
 12/36 anonim ***** válasza:
jah h te ilyen tudományos gyerek vagy :D akk nem lesz könnyű dolgod, mert a lányokat ált ezek a dolgok nem érdeklik :(
2011. jan. 30. 20:31
 13/36 anonim ***** válasza:
Mert a lányokat meg kell beszédben, gondolatilag és a szemeddel is ba*ni. A tranyóidra jobban gerjedsz, mint a világegyetemesen elfogadott legjobb dologra, a puncira. Tuti szűz vagy még és ezért vagy ilyen. Mi lenne ha csajszik szemmel mért méreteit rendszereznéd legközelebb? Jobban értékelnék hidd el. Az osztálytársnőid már tudnak valamit az életről, amit te nyákoknak képzelsz. Sarkított tudom, de szemléletes.
2011. jan. 30. 20:32
 14/36 anonim ***** válasza:

Ha ez a kérdés nem kamu.

Akkor: Én sem tudom mi az a tranzisztor amiről beszélsz, pedig jópár évvel idősebb vagyok nálad, nem gondolom, hogy ettől bugyuta lennék vagy, hogy egy beszélgetés közben lekéne süllyedned az én szintemre.. Egyszerűen annyi a baj, hogy nem ezekről kéne velük beszélgetned.. Lehet, hogy az adott lány sokkal inkább humán beállítottságú és arról ő is tudna neked meglepő dolgokat mesélni..Tehát nem kell őket emiatt lebugyutázni és semiképpen nem kell lenézni egy lányt, azért mert 16 évesen nem érdekli az iskolai szünetekben a fizika ilyen részei, amit ő még nem is tanult.. Vagy idősebb lányokkal próbálj meg beszélgetni vagy a veled egyidősekkel, más témákról, amiben ők is otthon vannak..

2011. jan. 30. 20:33
 15/36 anonim ***** válasza:
sztem is légy kicsit lazább...azt a bigyót meg hagyd otthon, mert azzal nem lehet csajozni.
2011. jan. 30. 20:36
 16/36 A kérdező kommentje:

Lehurrogni könnyű a másikat, ellenben segíteni már nem olyan egyszerű, mi?

Hát ha valamim, akkor EGO-m az biztosan nincs, ahogy önbizalmam se sok, pont ezért.

Nem akarok itt papolni semmiről, pedig vitatható itt több ember kommentje is, inkább csak annyit fűznék hozzá, hogy amiket itt leírtok, már mind megtapasztaltam, és tudom, szóval ilyen kommentekre nincs szükségem. Inkább olyanok írjanak, akik hasonló szituációban voltak/vannak.

Egyébként nem vagyok tudós alkat, péntekenként eljárok szórakozni, egy egyesületben focizok, mellette néha eljárok kondizni is.

2011. jan. 30. 20:38
 17/36 anonim ***** válasza:
nem az a gond h érdekelnek az ilyen tudományos dolgok, de ezzel nem nagyon lehet nőzni. milyen téma érdekel még, miben vagy még nagyon otthon? zene, filmek, ilyesmi...?az is jó alaptéma kezdhetnél pl ilyenekkel beszélgetést.
2011. jan. 30. 20:39
 18/36 A kérdező kommentje:
Itt ez a tranzisztoros eset csak egy volt. HA lányokkal beszélgetek, soha nem ilyenről, hanem normális dolgokról. De azokban a témákban is azt érzem, hogy olyan máshogy gondolkodnak ők, mint én, hogy kínos ellentétekhez vezet(akármilyene téma, sport,suli,tanárok, stb)
2011. jan. 30. 20:39
 19/36 anonim ***** válasza:
Sokat képzelsz magadról, de nincs mire, emellé a pinát is túlmisztifikálod... Tipikus Lúzer...
2011. jan. 30. 20:42
 20/36 anonim ***** válasza:
hát nemtom mi lehet a probléma, mert így nem tűnsz "másnak"...lehet külsőleg nem vagy annyira a csajok esete...téll nemtom, nem ismerlek, így nehéz lenne véleményt alkotni...
2011. jan. 30. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!