Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a lányokkal beszélgetni?
Babos kendős rozikánál az igazság!
Tényleg kevesebb az intelligens csajszi, és lehet rossz helyen is keresgetsz.
Idővel majd megtalálod a saját közeged.
nekem inkább fiúbarátaim vannak :)bár ők idősebbek nálam mind... átlagban 4-5évvel:) de szerintem azért nem mert azt hiszik, hogy rájuknyomulsz.
nem tudom hány éves vagy, de próbálj meg értelmes lányokat keresni és nem ribancokat.
16/L
A lányok félénkek? Nem, ez nagyon nem így van! Nyomulni meg pláne nem akarok, éppen hogy csak beszélgetni, barátkozni akarnék. Különben huszonéves vagyok, és főleg a gyárban, ahol dolgozom tapasztalom ezt.
Szóval nem ribik, vagy ilyesmi.. De látom, hogy mivel jól néznek ki, sorban tolonganak ott náluk a fiúk, és nyomják a nagy szövegeket, és szerintem ez a baj, hogy a lányok már el is várják ezt. Én pedig nem vagyok nagy dumás, és így szinte semmibe vesznek, mert nem vagyok elég szórakoztató.
De ha a közelemben van két lány, akkor hallom, hogy egymással milyen jelentéktelen dolgokról is beszélgetnek. A fiúkkal miért nem lehet? Tőlünk muszáj stand-up comedy-t várni? Mi lenne, ha mi is ezt várnánk a lányoktól? :D
Szerencsére van egy lány, aki aranyos, és vele tudok beszélgetni - de attól félek, hátha vele is csak azért, mert talán ő akar tőlem valamit, vagy azt hiszi, én akarok tőle - pedig én nem, csak haverkodni..
Mindenesetre kösz minden hozzászólónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!