Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet a lányokkal beszélgetni?
addig tudom, hogy
Szia!
Szia!
Mizu?
Semmi.
*poker face*
ha a mizura azt írja hogy semmi, akkor valószínű nem is érdekled.
Akkor kicsit trollkodj vele, aztán hagyd.
te:"jegesmedve"
csaj:"mi van a jegesmedvével?"
te:"hát megtörte a jeget ;)"
Tessék,innentől már neked is menni fog! :D
az alap kérdésed szar.. mizu?..mi újság, mi van veled?
ezekre én is kb így reagálok, hogy na_jó takarodjá'.
mert már kissé unalmas, hogy vki rám ír és ennyi kérdést tesz fel, hogy mi a f*sz velem... én erre automatán írom, hogy semmi.
ha valakit érdekel, hogy mi van velem az akkor pontosítsa a kérdést bazz.. ennyi fáradtságot vegyen és én is veszek annyit, hogy vissza írjak értelmesen.
pl:
mi van a barátnőddel, megvagytok?
hogy állsz a sulival/melóval?
múltkor mesélted ezt+azt mi történt azóta a szituval?
olvastam 1 könyvet erről+arról, vélemény?
stb.
pl kérdezd meg hogy mikor ér rá és menjetek el sétálni bókolj neki pl: szép a szemed hajad stb.
mit sportolsz? meg ilyenek
13/L
Ez a kérdés engem is foglalkoztat/-ott,de nem ez a része.Hanem ha mondjuk ismerem az illetőt(csajt)miről lehet vele dumálni.Nem nézünk ugyan olyan filmeket vagy rékérdezek 5-re 1-iket sem ismeri,számítógéppel már be sem úpróbálkozok,zene nem érdekell,de csak úgy téma gyanánt felteszem a kérdést erre álltalában hallok pár popp zenekart énekest-akiket vagy nem ismerek vagy nem szeretek-én hardstylet hallgatok,azt kevesen szeretik.Miután ezeket a témákat feldobtam, jöhet a suli,naharra az a válasz kb. semmi(a mi újságos kérdésre)ill. a szokásos-tanulunk írunk bla bla max 10 perces.utána nyomom h milyen állatot tart bla bla.1 nap alatt általában kiismerem a csajt és vége a komolyabb témáknak.Már csak a semmiről lehet velük beszélgetni.
Ezért számoma nagyon nehéz a csajozás.Isten igazából egyik sem érdekell.tetszik 1-1-meg is húznék párat, de semmi komoly.Ezidáig számomra sikertelen volt 1 velem hasonló nézetek valló és hasonló érdeklődési körű egyénnel találkoznom,beszélgetnem-aki nőnemű volt.(kivéve a nővéremet, de ez esetben ő nem játszik)
mizu helyett lehet az hogy
hogy telt a napod ?
erre ő
jó
vagy nem jól
miért?
vagy hogy nekem is
ezt és ezt csináltam
te mit csináltál?
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!