Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok rendesen beszélgetni a lányokkal?
Figyelt kérdés
A következő a problémám. Egyszerűen akármilyen körülmény van, ha hozzászólok egy lányhoz, abból mindig csak kellemetlenség lesz. Egyszerűen már a lányog beszédsítlusából leszűröm, hogy nem vagyok velük egy kategória. Mindegyik olyan primitív, éretlen. Jól meg kell válogatnom a szavaimat, hogy ne legyen nekem kellemetlen a dolog, mivel nem is biztos, hogy megértenék, ha magamat adnám. Egyszerűen nincsenek közös témáim velük, mert olyan kis bugyuták. :S Azt érzem, hogy nekem le kéne süllyednem az Ő "szintjükre", ha csajozni akarok. Kicsit hülyén hangzik ez most, de remélem, rokon lelkekre találok a kedves válaszolók közül. Miért érezhetem ezt? Valaki tudna segíteni?(Remélem azért többnyire érthető)2011. jan. 30. 20:18
21/36 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok más, inkább csak belülről érzem ezt a különbséget.
2011. jan. 30. 20:45
22/36 A kérdező kommentje:
Egyébként ez az EGO kérdés marha érdekes. Több embernek is az jött le abból a kérdésből, hogy túl sok van belőle.... Ellenben abban az esetben nem vonzanom kéne inkább a lányokat?:D
2011. jan. 30. 20:47
23/36 anonim válasza:
a "megnemértettség" nehéz lehet, gondolom emiatt barátaid se nagyon vannak.
24/36 anonim válasza:
Ha prosztó csicska vagy, akkor nem fogod vonzani a lányokat.
25/36 anonim válasza:
Már neis haragudj, de te ritka hülye vagy :D
Egy csajt sosem fog érdekelni hogy mire jó a tranzisztor, mint ahogy téged sem hogy hogyan kenik ki magukat.
Egyszerűen ha odajön hozzád, akkor nem kezded el magyarázni mi az, hanem szépen félrerakod és kimutatod hogy ő jobban érdekel mint a fosos kis tranyód...
26/36 anonim válasza:
hát nemtom, engem nem vonz ha 1 srácnak nagy az egója :D inkább legyen kicsit visszafogottabb. sztem ez a tulajdonság sokkal szerethetőbb.
27/36 A kérdező kommentje:
Épp ellenkezőleg, sok fiúbarátom van(nem haver, hanem barát), akikkel jól megértem magam. Csak a lányoknál van ez a probléma.
2011. jan. 30. 20:50
28/36 anonim válasza:
akk lehet csak annyi a baj h túlságosan akarod ezt a bnő dolgot, de még csak 16 vagy szal ráérsz, nem kell kapkodni meg semmi...a szerelem úgyis mindig váratlanul jön :D szal csak kitartás :)
29/36 A kérdező kommentje:
Látom kár volt fölhoznom a tranzisztoros példát, mert most azon lovagoltok... Nem konkrétan ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy elkezdünk egy témáról beszélgetni, és olyan máshogy látják, hogy elképesztő(és ez ellentétekhez is vezethetne)... És mivel nem akarom megbántani őket, inkább ki se fejtem a véleményemet, és így azt hiszik, hogy nincs is... Nagyon képletesen írtam, érti, aki érti.
2011. jan. 30. 20:54
30/36 anonim válasza:
sztem csak érettebben gondolkodsz mint a veled egykorúak. ezzel nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!