Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
MAgamban vagyok felháborodva,meg kicsit neki is utaltam.MOst szakitottunk pár hete és egy nagyon csunya,gyereke is van nővel kavar!Oké legyen vele ha jól esik,de annyira zavar meg gáz h tőlem csúnyább nővel kavar!És tök sokan mondják hogy nagyon gáz a lány.És féltékeny vagyok!Jogosan vagyok féltékeny?És jogosan zavar?
2011. jan. 2. 13:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Talán benne találta meg azt, amit benned nem. Kár féltékenykedni..
2011. jan. 2. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
1350esnek igaza van. ha szakítottatok semmi közöd hozzá innentől.
2011. jan. 2. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem. Ha szakítottatok, olyan nővel jár, amilyennel akar.
2011. jan. 2. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem jogos, hanem természetes...

A retardált válaszolóknak meg felhívnám a figyelmét, hogy nem azt kérdezte, hogy van-e köze hozzá, vagy hogy mit lépjen, csak tudni akarja, hogy normális-e ez az érzés.

Igen, az. Majd elmúlik, szard le.

22/L

2011. jan. 2. 15:28
 15/17 anonim ***** válasza:

15:28

Hát te is egy hülye retardált pina vagy. Egyáltalán nem azt kérdezte, hogy normális-e ez az érzés, hanem, hogy jogosan féltékeny-e és jogosan zavarja-e. Hol kérdezett olyat, hogy normális-e ez az érzés? Sehol... Tanulj meg szöveget értelmezni mielőtt leugatsz másokat a saját szövegértési nehézségeid miatt.

Egyáltalán nem jogos a féltékenység, max. megérthető, ha így érez, de nem jogos!

2011. jan. 2. 16:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat ugy értettem hogy normális e ez az érzés.De eltoltam mert ideges voltam.NEm érzem magam hülye pi..k mert én szakitottam vele.De sztem csak idegesiteni akar.
2011. jan. 2. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:

persze h rosszul esik,normális,hameg szebbel jönne össze,az is fájna,meg az önbizalmadnak is egy pofon lenne.Próbáld elfelejteni,te kidobtad éli a saját életét.Lehet a lány belsője fogta meg.ha idegesíteni akarna akkor vmi iszonyat buta műnővel,plasztikázott gazdag plázacicával villogna.Te is keress magadnak valakit,lehet te is egy csúnya pasit találsz majd magadnak aki viszont a tenyerén hordoz és az életét adná érted,és passzoltok mindenben akkor téged sem fog érdekelni h csúnyácska szegény :)

22L

2011. jan. 2. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!