Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÉGYSZI OLVAD EL! Mindenkinek a hozzászólása fontos! Ilyen problémában bárkinek a hozzászólása kincset érhet! Kaphatok választ?
Figyelt kérdés
Az az óriási problémám, hogy félek a lányoktól.Ezt nem is mondanám ennyire egyértelműen, mert merek/mernék én velük beszélgetni, csak nem találom velük valahogy az összhangot.
Nincs témám, ha van se tudunk sokáig beszélgetni XY dologról,a továbbhaladás pedig szóba sem jöhet.Most sikerült egy buliba összejönnöm egy lánnyal, régóta ismerem, meg szeretem meg minden.És ő is engem, de nem tudom meddig fog ez így tartani, hogy nem vagyok elég jófej.Én félek hogy elfogom veszíteni.De komolyan, én tudnék fejlődni, csak nem tudom hogy induljak el.:S
Segítene valaki?:(
Kibővítem még, ha szükség van rá.A szemét hozzászólásokból nem kérek.Ez az egész az életemre is kitágul, szóval nem vicc ez az egész...
14/F
2011. jan. 1. 20:50
31/35 anonim válasza:
Öcsi! Még fiatal vagy, nem késtél le semmit. Hívd el valahova, elég egy egyszerű séta (csak egy kicsit legyen jobb idő) Menjetek el pizzázni vagy valami. A nők imádnak beszélni, beszéltetni kell őket. Nyitott kérdéseket tegyél fel neki. Pl. ne így hogy: szereted a forma1-et? A válasz igen/nem. Ezzel elszúrtad mert vége a témának. a jó pl.: Mit gondolsz a forma1-ről? na itt elkezd dumálni... Érdeklődj iránta, érezze, hogy érdeklődsz iránta...
32/35 anonim válasza:
Szerintem részegen, legalább is ittasan nem jó ismerkedni. Én nem szeretem ilyenkor magam. Én attól aggódok, hogy miben vagyok most másmilyen mint máskor. Ez így nekem nem jó. Bár én írni is és beszélgetni is jól tudok, de csak négyszemközt. Nállam ez a baj.
33/35 anonim válasza:
ne msn n ismerkedj. az ami msn n megvan sose lesz meg élőben. mondok jobbat visszafelé se müködik, barátnőmmel személyes ismerkedés utján jöttem össze, bár neten ismertem meg/találtam rá, de hamar taliztunk, pont azér mer szar msn n ismerkedni. csak utána vettük fel egymást msn re (tali előtt csak pár emailt váltottunk), és msn n nemvolt témánk először... mostmár msn n is tudunk beszélgetni, de élőben sokkal jobban megy. szal hagyd a fenébe azt a hülye msn t.
34/35 anonim válasza:
Szerintem még menj focizz meg bringázz a srácokkal!
35/35 anonim válasza:
Gratulálok! De ne igyál ás ne cigizz az semelyik normális lánynak nem jönbe! Amúgy meg gyakran nézz a lány szemébe, és a haverjaid előtt ne legyél vele szemét, ja és lény hozzá őszinte, bókolj neki és határozdd el magad, nincs mit vezsítened!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!