Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÉGYSZI OLVAD EL! Mindenkinek a hozzászólása fontos! Ilyen problémában bárkinek a hozzászólása kincset érhet! Kaphatok választ?
Az az óriási problémám, hogy félek a lányoktól.Ezt nem is mondanám ennyire egyértelműen, mert merek/mernék én velük beszélgetni, csak nem találom velük valahogy az összhangot.
Nincs témám, ha van se tudunk sokáig beszélgetni XY dologról,a továbbhaladás pedig szóba sem jöhet.Most sikerült egy buliba összejönnöm egy lánnyal, régóta ismerem, meg szeretem meg minden.És ő is engem, de nem tudom meddig fog ez így tartani, hogy nem vagyok elég jófej.Én félek hogy elfogom veszíteni.De komolyan, én tudnék fejlődni, csak nem tudom hogy induljak el.:S
Segítene valaki?:(
Kibővítem még, ha szükség van rá.A szemét hozzászólásokból nem kérek.Ez az egész az életemre is kitágul, szóval nem vicc ez az egész...
14/F
Köszi, nagyon jófejek vagytok.Amúgy tényleg semmi önbizalmam, pedig állítólag semmi probléma nincs velem.Sok lánynak tetszem, de a probléma hogy a legtöbb még nem beszélt velem élőbe, csak MSN-en...:(
Az a baj, hogyha odafigyelek a témára, meg keresem akkor pont hogy begörcsölök, és nem a lányra figyelek.
De másnak miért könnyebb mint nekem??:(
Ez az MSN-es dolog érdekes. :)
Van nekem egy pinabubus haverom, aki online ismerkedik a hölgyekkel. (Hölgyek... 15-16 éves kislányok. :)) A srác nem is az az álompasi, és mégis falják a nők. Osztálytársakkal csak nézzük, hogy wtf?
Amúgy amit leírtál, szerintem mindenkinél úgy van.
Amúgy nem kell bocsánatot kérni, csak fent akadt a szemem rajta egy picit. :D
17/F
UI: Türelem ifjú barátom, mert csak akkor lehetsz Jedi!
böiler, csípem a stílusod! ;)
Kedvet csináltál nekem az egész csajozáshoz, meg az egész estém vidámabb lett! Örök hála neked ;)
Meg a többieknek is köszi! Sokat segítettetek. ;)
Tudni tudom, de ebbe mi a lényeg?:D
Vagy ne keressek benne humort?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!