Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen helyzet féltékenység...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen helyzet féltékenysége ad okot? Te hogy kezelnéd?

Figyelt kérdés

Nejem valahol szórakozik most barátokkal. És utálok táncolni meg nem is tudok. Ő verseny táncos volt, jó az persze más mint ami egy szilvesztere kell, de mégis. Ja és nem dohányzom és antialkoholista is ;) vagyok. Utálom a hangos zenét, a cigi fűstől meg fájdul a fejem etc.

Ilyenek miatt megállapodtunk 2 éve, hogy a baráti társasággal jár el bulizni.

34F nejen 24N

2010. dec. 31. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj a durva véleményért, de ha ennyire nem tudtok megegyezni a pároddal, hogy hol szórakozzatok, akkor ne panaszkodjatok! Nem igaz, hogy nem tudnál egyszer a feleségeddel elmenni egy olyan helyre, ahol táncolhat, esetleg még alkoholt is ihat. Ő meg nem igaz, hogy nem tudná ezt úgy megoldani, hogy ne ülj ott egyedül, hanem azért együtt szórakozzatok!

Ha nem vagytok képesek összehangolódni, te otthon akarsz sápitykázni, hogy fáj a fejed a zajtól, a másik nem tud egy kicsit rád tekintettel lenni, akkor ne nyavalyogjatok!

A féltékenységre meg nincs okod, mert, ahogy olvasom, a feleséged nem tiltotta meg, hogy elkísért, csak te nem akartál vele menni.

2010. dec. 31. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Bár ilyen férjem lenne..Én meg nőben vagyok ilyen..Csak öregebb kivitelben 40 évesen
2010. dec. 31. 23:35
 3/8 anonim ***** válasza:
2010. dec. 31. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyél féltékeny, ha szeret, és szereted, akkor nem lehet gond. Egyszerűen csak bulizik. De amúgy tényleg meg lehetne oldani hogy együtt legyetek, és akkor fel sem merülne hogy féltékenykedj. Ha ismered ezeket a barátait, akkor nem lenne gond, elmennél, nem baj hogy nem szeretsz táncolni, üldögélhetsz is meg dumálhatsz velük. Amúgy én is gyűlölöm amikor büdös cigi szagú leszek, és nem is iszom alkoholt, de amikor ilyen van egyszer-egyszer kibírom azt hogy elmegyek a párommal. Lehet te is megpróbálhatnád, lehet ő is örülne ha ott vagy vele. Amúgymeg BÚÉK! F/28
2010. dec. 31. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Buék MCS-nek is !!!
2011. jan. 1. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jól tettétek, hogy megegyeztetek, de semmi okod nincs a féltékenységre.

Énis ilyen táncolós-bulizós vagyok, de soha nem pasiztam buliban, mert sztem nem is lehet ilyen helyeken. Sztem a feleséged is hasonló lehet, mert van aki a bulizást a csajozással/pasizással kapcsolja össze, viszont ha valaki a zene, a tánc és a társaság miatt megy az teljesen más.

Sztem ne aggódj, egy olyan kapcsolatban, ahol a problémákat így oldjátok meg, semmi okod rá. :)

Boldog új évet!

26/N

2011. jan. 1. 02:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. 40 éves nő és 26/N nagyon kedvesek vagytok. Akkor, amikor azt néztem, hogy mással táncol akkor természetesen mindig féltékeny voltam. ;) Amúgy nem szimplán meg fájdul a fejem az ilyen helyeken, hanem orvosilag diagnosztizálva van hogy (túl) érzékeny a fülem.

Természetesen nem történt semmi. De valamiért elő jött, azaz egészséges féltékenység belőlem. Tudva levő hogy az emberek szilveszterkor isznak a legtöbbet. És nyugodtan ez lehetne a bolondok napja április elseje helyet.

B.Ú:É.K.!

2011. jan. 2. 05:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Ki azaz MCS?

És videó páromat látó férfiak füstölő nemi szervét akarja bemutatni?

2011. jan. 2. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!