Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen helyzet féltékenysége ad okot? Te hogy kezelnéd?
Nejem valahol szórakozik most barátokkal. És utálok táncolni meg nem is tudok. Ő verseny táncos volt, jó az persze más mint ami egy szilvesztere kell, de mégis. Ja és nem dohányzom és antialkoholista is ;) vagyok. Utálom a hangos zenét, a cigi fűstől meg fájdul a fejem etc.
Ilyenek miatt megállapodtunk 2 éve, hogy a baráti társasággal jár el bulizni.
34F nejen 24N
Ne haragudj a durva véleményért, de ha ennyire nem tudtok megegyezni a pároddal, hogy hol szórakozzatok, akkor ne panaszkodjatok! Nem igaz, hogy nem tudnál egyszer a feleségeddel elmenni egy olyan helyre, ahol táncolhat, esetleg még alkoholt is ihat. Ő meg nem igaz, hogy nem tudná ezt úgy megoldani, hogy ne ülj ott egyedül, hanem azért együtt szórakozzatok!
Ha nem vagytok képesek összehangolódni, te otthon akarsz sápitykázni, hogy fáj a fejed a zajtól, a másik nem tud egy kicsit rád tekintettel lenni, akkor ne nyavalyogjatok!
A féltékenységre meg nincs okod, mert, ahogy olvasom, a feleséged nem tiltotta meg, hogy elkísért, csak te nem akartál vele menni.
Szerintem jól tettétek, hogy megegyeztetek, de semmi okod nincs a féltékenységre.
Énis ilyen táncolós-bulizós vagyok, de soha nem pasiztam buliban, mert sztem nem is lehet ilyen helyeken. Sztem a feleséged is hasonló lehet, mert van aki a bulizást a csajozással/pasizással kapcsolja össze, viszont ha valaki a zene, a tánc és a társaság miatt megy az teljesen más.
Sztem ne aggódj, egy olyan kapcsolatban, ahol a problémákat így oldjátok meg, semmi okod rá. :)
Boldog új évet!
26/N
Köszi a válaszokat. 40 éves nő és 26/N nagyon kedvesek vagytok. Akkor, amikor azt néztem, hogy mással táncol akkor természetesen mindig féltékeny voltam. ;) Amúgy nem szimplán meg fájdul a fejem az ilyen helyeken, hanem orvosilag diagnosztizálva van hogy (túl) érzékeny a fülem.
Természetesen nem történt semmi. De valamiért elő jött, azaz egészséges féltékenység belőlem. Tudva levő hogy az emberek szilveszterkor isznak a legtöbbet. És nyugodtan ez lehetne a bolondok napja április elseje helyet.
B.Ú:É.K.!
Ki azaz MCS?
És videó páromat látó férfiak füstölő nemi szervét akarja bemutatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!