Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Otthagynátok a pasitokat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagynátok a pasitokat az alábbi okok miatt?

Figyelt kérdés

Állandóan szellent, de nem keveset, este is reggel is meg úgy egész nap sokat... (én meg nagyon útálom :S )

Kértem már hogy szedjen valamit amitől helyrejön a gyomra, azt mondja hogy nem fogja magát gyógyszerekkel mérgezni, meg hogy a fingás egészséges :S

A kelleténél néha többet idétlenkedik... (grimaszol meg még hangokat is ad hozzá, ilyenkor olyan mint egy gyereke, nemtudom miért csinálja, azt hiszi hogy nekem ez tetszik, pedig már sokszor hangoztattam hogy egyáltalán nem..erre ő azt mondja, azért csinálja, mert olyan aranyos vagyok amikor mérges vagyok ilyen dolgok miatt)

Kevés a szex. Kb havi 3-4... Általában én kezdeményezek... Sokszor visszautasít. Kérdeztem miért. Az a válasza, hogy azért mert már ő "öreges" 29 éves. 5 éve vagyunk együtt. De a valódi okokat is mondta: fáradt (télleg sokat dolgozik, viszont sokat is van itthon) 24-48 műszakos melóba jár, nem hinném, hogy a 2 nap pihenőben nem tudná kipihenni magát. A másik dolog, meg azt mondja, hogy: neki elég az a havi 2-3-4 bőven.. :(

Hamar megharagszik apróságkért. VAgyis csak pár percre, de ilyenkor is olyan mint egy gyerek.

MOndok egy apró példát: kutyát sétáltattunk. Csörög a telefonja, mondja hogy vegyem át a pórázt, és gyorsan felhúzom a fél kezemre a kesztyűt, kb 10 másodperc sem volt, és a pasi aki hívta már le is tette a telefont... És erre az a reakciója, hogy: de lassú vagy b+.. Én meg mondom neki, hogy kb 2-3 kicsörgést várhatott meg az a pasi aki hívott!!!! Szóval ilyen apróbb-cseprőbb dolgok miatt felkapja a vizet :(

Szóval szerintetek?

Minden pasi hossza idő eltelte után, 4-5 év, kicsit lazábban veszi a dolgokat???

2010. dec. 30. 11:06
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Köszi kedves utolsó! ez idáig e legjobb válasz amit kaphattam volna és igazad van. Ha szeretjük a másikat el kell neki nézni dolgokat. Már csak az zavar, hogy ő miért nem próbálta meg úgy ahogy a te barátod is visszatartani vagy halkan elintézni a dolgot? Legalább megpróbálta volna és biztos én is azt tettem volna amit te.. úgy sem akarnám hogy szenvedjen... csak egy kis tiszteletet kaphattam volna :( ennyi..

bár az első 2 évben egyáltalán nem csinálta ezt.. most megmár minden bizonnyal azért, mert régóta együtt vagyunk és hát elengedi magát.

2011. jan. 6. 16:16
 42/42 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ne hagyd magad. Mond meg neki, hogy ez pontosan olyan, mint mikor van két fánkotok, egy gyönyörű kör alakú, meg egy kicsit nyomott. Melyiket választaná? A nyomottat, mert azt akarná, hogy a tiéd a kör alakú legyen, Te erre úgyis azt mondanád, hogy legyen csak az övé a gyönyörű. Ne várd meg amíg válaszol, az egész példát mond el neki, mert ha esetleg azt mondaná, hogy a szebbet kérné, azt annak tudnád be, hogy nem szeret téged annyira, hogy megtegyen ilyeneket, de ez nem így van, egyszerűen csak nem esik le neki rögtön. Férfi.
2011. jan. 6. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!