Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok a pasitokat az alábbi okok miatt?
Állandóan szellent, de nem keveset, este is reggel is meg úgy egész nap sokat... (én meg nagyon útálom :S )
Kértem már hogy szedjen valamit amitől helyrejön a gyomra, azt mondja hogy nem fogja magát gyógyszerekkel mérgezni, meg hogy a fingás egészséges :S
A kelleténél néha többet idétlenkedik... (grimaszol meg még hangokat is ad hozzá, ilyenkor olyan mint egy gyereke, nemtudom miért csinálja, azt hiszi hogy nekem ez tetszik, pedig már sokszor hangoztattam hogy egyáltalán nem..erre ő azt mondja, azért csinálja, mert olyan aranyos vagyok amikor mérges vagyok ilyen dolgok miatt)
Kevés a szex. Kb havi 3-4... Általában én kezdeményezek... Sokszor visszautasít. Kérdeztem miért. Az a válasza, hogy azért mert már ő "öreges" 29 éves. 5 éve vagyunk együtt. De a valódi okokat is mondta: fáradt (télleg sokat dolgozik, viszont sokat is van itthon) 24-48 műszakos melóba jár, nem hinném, hogy a 2 nap pihenőben nem tudná kipihenni magát. A másik dolog, meg azt mondja, hogy: neki elég az a havi 2-3-4 bőven.. :(
Hamar megharagszik apróságkért. VAgyis csak pár percre, de ilyenkor is olyan mint egy gyerek.
MOndok egy apró példát: kutyát sétáltattunk. Csörög a telefonja, mondja hogy vegyem át a pórázt, és gyorsan felhúzom a fél kezemre a kesztyűt, kb 10 másodperc sem volt, és a pasi aki hívta már le is tette a telefont... És erre az a reakciója, hogy: de lassú vagy b+.. Én meg mondom neki, hogy kb 2-3 kicsörgést várhatott meg az a pasi aki hívott!!!! Szóval ilyen apróbb-cseprőbb dolgok miatt felkapja a vizet :(
Szóval szerintetek?
Minden pasi hossza idő eltelte után, 4-5 év, kicsit lazábban veszi a dolgokat???
Ha apróságokon bepöccen, mi lesz ha nagyobb "bakit vétessz"?
29 éves pasi szexigénye kizárt, hogy havi 3- 4 alkalom legyen, ha mégis,az orvosi eset. Az én párom 34 éves, rengeteget dolgozik, ennek ellenére naponta igényli a szexet.
Jó neked. Én már azon gondolkozom hogy otthagyom e miatt főképp.
Egyébként állandóan panaszkodik hogy fáj valamilye. De télleg nem csak kitalálja, mert van hogy alig bír felkelni az ágyból úgy fáj a dereka :S Orvoshoz nem akar menni... De ennek ellenére mindig igénye van arra hogy este összebujjunk, reggel ha elmegy mindig ad puszit... Nemtudom otthagyni azért mert alig van szex, bár nekem nagyon hiányzik már mondtam is neki. Erre azt a választ kapom, hogy "de hát nem érted meg hogy beteg vagyok??"
Jah, neked meg kell érteni az ő minden vélt- vagy valós nyavalyáját, neki viszont nem kell megérteni,hogy te fiatal egészséges nőként ennél többre vágysz... korrekt.
11.45-ös
hát már ne is haragudj de ki az a retard debil akinek az tetszik ha a barátnője mérges rá. meg ha ezekre a dolgokra haragszik (grimaszolás). kellene a ráknak. egy időbe (19-20 évesen) én is csináltam a barátnőmnek, mikor láttam rajta, hogy unja, meg elege van ezekből, abbahagytam. kell a f.sznak, hogy poénból felbasszam...
21/F
"Menekülj még tudsz! " -szokta mondani bnöm.
Ezt javaslom én is Neked, attól h 29 éves és sokat dolgozik,nem viselkedhet így. Nincs modora,kulturálatlan. A párja előtt is tudni kellene viselkedni. Nagyon biztonságban érzi magát h már 5 éve együtt vagytok. Nem muszáj ezt Neked elviselni, hidd el találsz jobbat.
Te nem az én exemmel jársz? :D
Na de olvasom közben, hogy ő 29 éves, az én kedves exem csak 28 lesz, de hát ő is ilyen volt. Értsd: éjjel-nappal recsegett a farpofája, rendkívül ocsmány volt. No nem az volt a gond, hogy néha kicsúszott egy szellentés, hiszen emberek vagyunk, belefér. Hanem az, hogy ő viccet csinált belőle, jó hangosan művelte, utána még csettintett is, hogy figyelmeztessen rá, meg hogy a kebelbarátjával ez nekik elsőosztályú humor volt, hogy fingás után csettintenek egyet. (Huszonéves, értelmiségi, PhD-hallgató [!] férfiakról van szó.)
Mikor szóvá tettem, azt mondta, inkább szálljak be én is a fingorászásba, mert az nagyon vicces.
A másik probléma is jelen volt, mármint az eltérő szexuális igény. Ő nem nagyon igényelte, sőt közölte is velem, hogy nekem egy nyúlhoz kéne feleségül mennem (!). Nagyon bántónak éreztem.
Szóval, kedves kérdező, ezt neked kell eldöntened, de mivel én voltam hasonló helyzetben, még egyszer tuti nem cövekelnék le egy ilyen fickó mellett. Gyerekes és komolytalan, és nem tisztelt, amiért lesz*rja a kérésed, hogy ne durrogtasson egész nap.
26/N
Sajnos az összes hozzászólást elolvastam, ha nem tettem volna, talán nem idegeskednék azon, hogy a véleményem megfelel e majd az erkölcsi normáknak, mert nem fog.
20 éves vagyok a barátom 22. Az első 8 hónapban 3 nő ügye volt, ebből két teljesen komolytalan, félvállról vehető, egy komoly. Nem fogom elmesélni, mert tudom, hogy senkit nem érdekel, a lényeg az, hogy megbocsájtottam. 2 éve vagyunk együtt, és 16 hónapja tökéletes a kapcsolatunk. A nő ügyei mellett a barátom rendszeresen szellentett. Nagyon sokat piszkáltam érte, hogy nekem ez gusztustalan, kiábrándító, taszító, egészen addig, amíg a kedvemben akart járni, és visszatartotta. Láttam ahogy szenved, ahogy rohangál ki a fürdőszobába folyton, ha sétáltunk valahol, ő az összes nyilvános wc-be bement, hogy nekem ne legyen kellemetlen. Borzalmas volt, szóltam, hogy hagyja abba azt, hogy abba hagyta a szellentést előttem, csinálja inkább mint ez. Régebben esténként mindig elaludt, nem akart hozzám érni, és engem nagyon bosszantott, de sosem mondtam el neki, izgatni kezdtem a fantáziáját, olyan filmeket néztünk együtt, amikben sok volt az ilyen jelenet, fürdés után mindig meztelenül jöttem ki, krémeztem magam ott, ahol ő volt. Ha hozzám akart érni, elhúztam magam, csak simogattam ruhán keresztül, aztán véget vetettem az egésznek, hogy nekem nincs kedvem. Amikor már teljesen ki volt éhezve, hagytam magam. Azóta nincs probléma ezzel sem. Én minden apróságért megharagszom, de ő már tudja kezelni. Nem akarlak tovább untatni, csak azt szerettem volna ezzel mondani, hogy nagyon sok minden tolerálható, ha szeretjük a másikat. Kiszerettem a páromból, szeretet és kötödés maradt helyette, de nem olyan régen újra beleszerettem. Ha a barátoddal tervezel kisbabát, ha hozzá akarsz menni feleségül, ha úgy gondolod, hogy érdemes mellette megöregedni, akkor próbáld meg elviselni ezeket, és ne úgy fogd föl, hogy katasztrófa. Ez egy csúnya hasonlat lesz, de a faszobrász is csak egy darab fát kap, amit aztán neki kell kifaragni, hogy mestermű legyen belőle. Remélem a szívedre hallgatsz, nagyon sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!