Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Otthagynátok a pasitokat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagynátok a pasitokat az alábbi okok miatt?

Figyelt kérdés

Állandóan szellent, de nem keveset, este is reggel is meg úgy egész nap sokat... (én meg nagyon útálom :S )

Kértem már hogy szedjen valamit amitől helyrejön a gyomra, azt mondja hogy nem fogja magát gyógyszerekkel mérgezni, meg hogy a fingás egészséges :S

A kelleténél néha többet idétlenkedik... (grimaszol meg még hangokat is ad hozzá, ilyenkor olyan mint egy gyereke, nemtudom miért csinálja, azt hiszi hogy nekem ez tetszik, pedig már sokszor hangoztattam hogy egyáltalán nem..erre ő azt mondja, azért csinálja, mert olyan aranyos vagyok amikor mérges vagyok ilyen dolgok miatt)

Kevés a szex. Kb havi 3-4... Általában én kezdeményezek... Sokszor visszautasít. Kérdeztem miért. Az a válasza, hogy azért mert már ő "öreges" 29 éves. 5 éve vagyunk együtt. De a valódi okokat is mondta: fáradt (télleg sokat dolgozik, viszont sokat is van itthon) 24-48 műszakos melóba jár, nem hinném, hogy a 2 nap pihenőben nem tudná kipihenni magát. A másik dolog, meg azt mondja, hogy: neki elég az a havi 2-3-4 bőven.. :(

Hamar megharagszik apróságkért. VAgyis csak pár percre, de ilyenkor is olyan mint egy gyerek.

MOndok egy apró példát: kutyát sétáltattunk. Csörög a telefonja, mondja hogy vegyem át a pórázt, és gyorsan felhúzom a fél kezemre a kesztyűt, kb 10 másodperc sem volt, és a pasi aki hívta már le is tette a telefont... És erre az a reakciója, hogy: de lassú vagy b+.. Én meg mondom neki, hogy kb 2-3 kicsörgést várhatott meg az a pasi aki hívott!!!! Szóval ilyen apróbb-cseprőbb dolgok miatt felkapja a vizet :(

Szóval szerintetek?

Minden pasi hossza idő eltelte után, 4-5 év, kicsit lazábban veszi a dolgokat???

2010. dec. 30. 11:06
1 2 3 4 5
 21/42 Dilettáns döggomba ***** válasza:

...én meg nagyon útálom...

...azt mondja hogy nem fogja...

...A kelleténél néha többet idétlenkedik...

...pedig már sokszor hangoztattam...

...Kevés a szex...

...Sokszor visszautasít...

...mert már ő "öreges"...

Nekem ezekből és a :( jelekből egyértelműen az jött le, hogy téged ez a pasi idegesít. Sajnálom. Nem mindegyik ilyen, az enyém sem 8 év után. 29 évesen öreges? Mi lesz később? Nem tudlak sok jóval biztatni, hiszen te elég sok mindent megpróbáltál. Az meg, hogy az egyedülléttől félsz, és emiatt maradnál vele, na ez sajnos gáz.

...olyan mint egy gyerek...

2010. dec. 30. 13:28
 22/42 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Nemtom, mért tördelte szét a válaszomat ez a sz@r. :O
2010. dec. 30. 13:29
 23/42 anonim ***** válasza:
Hát ja, itt sok minden nem klappol. Lépned kellene tőle.
2010. dec. 30. 14:40
 24/42 anonim ***** válasza:

A párom szerint tuti biztonsági őr a párod. Arra, hogy: "nem hinném, hogy a 2 nap pihenőben nem tudná kipihenni magát", a párom azt mondta: azt csak hiszed, próbáld ki.

Ő másfél évig volt biztonsági, hasonló műszakbeosztásban, és egyáltalán nem tudja az ember kipihenni magát, semmit sem ér a pihenőnap. És az is normális, hogy idegesebb.

Nem fog ez idővel változni, ha ebben a munkakörben marad, ne is reméld. Vagy vált munkát (már ha tud...), vagy megszokod a dolgot, persze ehhez megértőbbnek kellene lenned, ami persze nem a nők erőssége. :)

21L

2010. dec. 30. 18:01
 25/42 anonim ***** válasza:
Pozitív megerősítést vársz... Én azt mondom h ha úgy érzed szereted és vele szeretnél megöregedni annak ellenére, h már nem vagy szerelmes bele, akkor is lehet h jót tenne ha pihentetnétek a kapcsolatot. 1-2 hét. Sok mindenre választ kapnál.
2010. dec. 30. 21:29
 26/42 anonim ***** válasza:
A fingásra mi az isten faszá.nak kéne gyógyszert szednie?? Küld be a budiba, sza.rja-fingja ki magát és kész. Fingásra gyógyszert szedetni vele... haver.. azért ez egy kicsit övön aluli volt. A többi dolgot meg beszéld át vele, üljetek le és tényleg komolyan beszéljétek át az egészet A-Zig. Mond el neki, hogy neked ez és ez nem tetszik és ha nem változtat rajta akkor vége lesz. A grimaszolás még szódával elmegy.. de az, hogy havi 2-3-4 szex legyen, hát az már semmivel sem megy el. Az meg hülyeség, hogy nem tudja kipihenni magát. Én is 12 órába dolgozok 3 napig aztán van 3 pihim, de pl. volt olyan, hogy 5 napot 12 óráztam hazaértem és még 3 órahosszát szexeltünk a pasimmal.. úgyhogy lehet az van a dologban, hogy egy kicsit rád unt a szexben. Szerintem próbálj meg beújítani valamit és minden rendben lesz. Sok sikert. :) 19/L
2010. dec. 31. 00:34
 27/42 anonim ***** válasza:

utolsó: milyen munkakörben dolgozol?

amúgy a 12 óra munka nem egyenértékű a 24-48-cal, de gondolom ez evidens.

2010. dec. 31. 18:48
 28/42 anonim ***** válasza:

Egy telefon gyárba dolgozok.

Persze, hogy evidens, én csak arra írtam ezt, hogy azért 12 óra is elég fárasztó, főleg 5 napig, de mégis volt kedvem a szexhez, meg energiám is. Szóval szerintem az csak kifogás, hogy a kérdező párja fáradt.

2011. jan. 1. 20:49
 29/42 anonim ***** válasza:

Az én egyik volt barátom is biztonsági őr. Ráadásul ő csak 19 éves, mindenki mondhatja, hogy fiatalember, jobban bírja a strapát. Mégis hulla fáradt volt, hiába voltak dupla pihenőnapjai. De gondolj bele: egy normális beosztású ember 8-10 órákat dolgozik, 14-16 órákat pihen, kikapcsolódik, amit szeretne. Ők 24-48 órákat is dolgoznak. Ami azt jelentené számításaim szerint, hogy 4-5 nap pihenő járna utána. Szóval...

A fingás szerintem marhára elviselhető, az én barátom is szokott, és nem mindig szagos, ha szagos is, viccesen fogom fel a dolgot, és elbújok a takaró alá, amíg eloszlik a szag. Ő meg nevet rajtam, ahogy kukkolok a takaró alól. Mindenki jól jár, senki sem ideges, mindenki nevet. (Ja, és igen, ő is sokat szokott.)

Az idétlenkedés tényleg idegesítő lehet ebben a korban, nem is igazán értem, hogy mire jó ez neki. Ha nem hagyja abba, hagyd ott, vonulj el valahova, sértődj meg, ahogy ő szokott piti dolgok miatt.

2011. jan. 6. 10:34
 30/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó!!

Legközelebb én is a takaró alá bújok, ahogy olvastam az írásod elég vicces volt :D de amúgy nem is rossz ötlet :D

Az idétlenkedést ő azért csinálja, mert olyankor mindig kicsit mérges leszek mikor már unom és neki meg azt tetszik hogy én felhúzom magam rajta :D

2011. jan. 6. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!