Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Otthagynátok a pasitokat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagynátok a pasitokat az alábbi okok miatt?

Figyelt kérdés

Állandóan szellent, de nem keveset, este is reggel is meg úgy egész nap sokat... (én meg nagyon útálom :S )

Kértem már hogy szedjen valamit amitől helyrejön a gyomra, azt mondja hogy nem fogja magát gyógyszerekkel mérgezni, meg hogy a fingás egészséges :S

A kelleténél néha többet idétlenkedik... (grimaszol meg még hangokat is ad hozzá, ilyenkor olyan mint egy gyereke, nemtudom miért csinálja, azt hiszi hogy nekem ez tetszik, pedig már sokszor hangoztattam hogy egyáltalán nem..erre ő azt mondja, azért csinálja, mert olyan aranyos vagyok amikor mérges vagyok ilyen dolgok miatt)

Kevés a szex. Kb havi 3-4... Általában én kezdeményezek... Sokszor visszautasít. Kérdeztem miért. Az a válasza, hogy azért mert már ő "öreges" 29 éves. 5 éve vagyunk együtt. De a valódi okokat is mondta: fáradt (télleg sokat dolgozik, viszont sokat is van itthon) 24-48 műszakos melóba jár, nem hinném, hogy a 2 nap pihenőben nem tudná kipihenni magát. A másik dolog, meg azt mondja, hogy: neki elég az a havi 2-3-4 bőven.. :(

Hamar megharagszik apróságkért. VAgyis csak pár percre, de ilyenkor is olyan mint egy gyerek.

MOndok egy apró példát: kutyát sétáltattunk. Csörög a telefonja, mondja hogy vegyem át a pórázt, és gyorsan felhúzom a fél kezemre a kesztyűt, kb 10 másodperc sem volt, és a pasi aki hívta már le is tette a telefont... És erre az a reakciója, hogy: de lassú vagy b+.. Én meg mondom neki, hogy kb 2-3 kicsörgést várhatott meg az a pasi aki hívott!!!! Szóval ilyen apróbb-cseprőbb dolgok miatt felkapja a vizet :(

Szóval szerintetek?

Minden pasi hossza idő eltelte után, 4-5 év, kicsit lazábban veszi a dolgokat???

2010. dec. 30. 11:06
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Majd esténként belekeverem a teájába :D
2010. dec. 30. 11:29
 12/42 anonim ***** válasza:

Akkor kimondtad, amit szeretnél.: nem akarod elhagyni. Ha szereted, akkor tényleg ne hagyd el. Sztem ha elmondod neki komolyan, h mi zavar, és ő is szeret téged, akkor tuti, h megpróbálja majd moderálni magát, és kedvesebb lenni feléd. Szerintem legyél felé türelemmel, mert ahogy írtad, eléggé leterhelt lehet, és a cseszegetés tuti nem vezetne jóra. Ha szeretitek egymást, nincs az a probléma, amit ne lehetne megoldani. Bizakodva állj hozzá, és beszéljétek meg a bajokat. Hidd el, ha átérzi, h mennyire megbánt téged, akkor tuti próbáé majd változni. Sok siket mindenben!

21/l

2010. dec. 30. 11:35
 13/42 anonim ***** válasza:

Ami senkinek se tűnt fel:

A szexhez öreg, az idétlenkedéshez, gyerekeskedéshez pedig nem öreg (!)

Na erre figyelj, kicsilány. Szerintem ez a pasi simán csak megszokott téged, ennyi.

2010. dec. 30. 11:40
 14/42 anonim ***** válasza:
60%

Nana

Nem olvastátok? A szerelem elmúlt!!! Nem szerelmes.

Kedves kérdező, hogy akarsz együtt élni egy férfival akibe nem vagy szerelmes, hogy tudsz vele lefeküdni, megcsókolni, stb. ez kb. olyan, mintha a testvéreddel csinálnád ezt. Őt is szereted tiszteled, de nem vagy belé szerelmes.

Szerintem ALAPVETŐ dolog, hogy egy kapcsolat egy férfi és egy nő között azért létezik mert szerelmesek.

Te csak megszoktad, hogy együtt vagytok, ő is megszokott téged, neki egyértelmű, hogy együtt vagytok, és hogy ezért nem kell tennie semmit.

Komolyan, tényleg teljesen tökéletesen komolyan gondolod, hogy egy olyan férfival akarsz családot alapítani akibe NEM VAGY SZERELMES??

Nekem ez nonszensz.

2010. dec. 30. 11:59
 15/42 anonim ***** válasza:

Bizonyhogy. Már rég ott hagytam volna. Nem a kevés szex miatt, hanem a többi leírt dolog miatt.

Szerintem ez a férfi nem tisztel téged. És a leírtakból nem az tűnt ki, hogy jól kijönnétek egymással.

Én minden férfit otthagynék, aki baz*meg-ezik, ha velem beszél. Féfi nővel így ne beszéljen. Ha ideges, akkor sem. Bár ez már inkább rólam szól, mert én sem használom ezt a szót. Annak se örülnék, ha a leendő gyerekeinkkel is így beszélne később.

2010. dec. 30. 12:02
 16/42 anonim ***** válasza:

ezt nem fogom végig olvasni, lusta vagyok.

Örülök, hogy segíthettem.

2010. dec. 30. 12:20
 17/42 anonim ***** válasza:

szerintem költözz el tőle 1-2 hétre. Ha szereted hiányozni fognak ezek az idegesítő dolgok is.Ha nem szereted, akkor pedig... szakits. De ha elköltözöl, akkor úgy h napi 10p telo max, találkozás pedig nuku.

Ez az én tanácsom...

27N

2010. dec. 30. 12:24
 18/42 anonim ***** válasza:
72%

semelyik szerelem sem örök, előbbutóbb elmúlik csak sokan vagy nemveszik észre v nemakarják elfogadni.

azcsak mese h írig tartó szerelem, meg hogyha nemvagyunk szerelmesek akkor lépjünk le, mert így életünk hátralevő részét lelépéssel fogjuk tölteni. és hogyjétek el, nem az a nagy szám h szerelmes leszek valakibe, hanem az, hogy amikor a szerelem már elmúlt, akkoris elfogadjátok egymás hibáit, képesek vagytok erre, és nem kerestek rögtön másikat mert a másikkal is előbbutóbb ugyanez lesz. azaz igazi szeretet és kötődés amikor a szerelem elmúltával is azt érzed h mellette akarod leélni az életed. ha te ezt érzed kérdező, az tök jó. próbáld meg rávenni vmi gyógyszerre, de ezt finoman beszéld meg vele, ne úgy h odabököd neki h hé szegyé má vmit a bélgázaidra...hanem elmondod neki h téged ez nagyon zavar és neked ez nagyon kiábrándító és szeretnéd ha kezdene vele vmit, vagy legalább fogja vissza magát.

a gyerekes grimaszolásaiba előbbutóbb belefárad és abbahagyja úgyis.

az meg h jirtelen felkapja a vizet...ezen nemnagyon fogsz tudni véáltoztatni. ezt vagy elfogadod h ilyen vagy nem. én erre azt tudom mondani h tökéletes nincsen. ezmég nem akkora probléma, ha tudod kezelni.

ha úgyérzed h vele akarsz maradni, mert ő az aki mellett letudod élni az életed, akkor ilyenek miatt ne hagyd el. énis belestem ebbe a hibába, azóta bánom. apró hülyeségek miatt egyszer hirteln arra jutottam h elegem van és szakítottam. megbántom. ennek már fél éve, de azóta se tudom elfelejteni

25L

2010. dec. 30. 12:29
 19/42 Dilettáns döggomba ***** válasza:
A válaszokat nem olvasom el, így lehet, hogy azt írom, amit más, de én a helyedben befejezném vele. Figyelj, ezek tényleg zavaró dolgok, és a helyzet egyre rosszabb lesz, még jobban és jobban fog idegesíteni, besavanyodsz és megcsömörlesz tőle. Ne maradj vele megszokásból. Visszataszító egy férfi, ne is haragudj. Én szakítanék, mert ha ennyi tartás nincs benne, hát... :/
2010. dec. 30. 12:44
 20/42 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

1 kivételével (( 12: 29 es )), ti mind úgy gondoljátok, hogy ha elmúlik a szerelem akkor ott kell hagyni a másikat?? A szerelem csak egy hosszabb-rövidebb ideig tartó extázis, fellángolás, rózsaszín köd.. Ha ez elmúlik, akkor látjuk meg a másik igazi jó és rossz tulajdonságait. Ha mindenki szakítana a szerelem elmúlásával akkor nem sok párkapcsolat lenne, főleg a mai világban!

Annak is örülnék, hogyha a hasonló helyzetben lévők is megírnák gondolataikat, tapasztalataikat, úgy mint te: 12:29es!!!! Én is attól tartok, hogy mivan hogyha otthagyom a páromat és nagyon-nagyon megbánom??? Nekem ez az első komoly kapcsolatom! És mi van hogyha találok más valakit de vele meg sokkal nagyobb problémák vannak?

HÁny de hány olyan pasi van aki össze vissza hazudozik... nem nagy dolgokban.. de hazudgál... vagy majd 2-3 év múlva megcsal?? Vagy az összes pénzt elkölti??

Negatív vélemények is jöhetnek, de a pozitív, segítő véleményeknek jobban örülnék...

2010. dec. 30. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!