Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok a pasitokat az alábbi okok miatt?
Állandóan szellent, de nem keveset, este is reggel is meg úgy egész nap sokat... (én meg nagyon útálom :S )
Kértem már hogy szedjen valamit amitől helyrejön a gyomra, azt mondja hogy nem fogja magát gyógyszerekkel mérgezni, meg hogy a fingás egészséges :S
A kelleténél néha többet idétlenkedik... (grimaszol meg még hangokat is ad hozzá, ilyenkor olyan mint egy gyereke, nemtudom miért csinálja, azt hiszi hogy nekem ez tetszik, pedig már sokszor hangoztattam hogy egyáltalán nem..erre ő azt mondja, azért csinálja, mert olyan aranyos vagyok amikor mérges vagyok ilyen dolgok miatt)
Kevés a szex. Kb havi 3-4... Általában én kezdeményezek... Sokszor visszautasít. Kérdeztem miért. Az a válasza, hogy azért mert már ő "öreges" 29 éves. 5 éve vagyunk együtt. De a valódi okokat is mondta: fáradt (télleg sokat dolgozik, viszont sokat is van itthon) 24-48 műszakos melóba jár, nem hinném, hogy a 2 nap pihenőben nem tudná kipihenni magát. A másik dolog, meg azt mondja, hogy: neki elég az a havi 2-3-4 bőven.. :(
Hamar megharagszik apróságkért. VAgyis csak pár percre, de ilyenkor is olyan mint egy gyerek.
MOndok egy apró példát: kutyát sétáltattunk. Csörög a telefonja, mondja hogy vegyem át a pórázt, és gyorsan felhúzom a fél kezemre a kesztyűt, kb 10 másodperc sem volt, és a pasi aki hívta már le is tette a telefont... És erre az a reakciója, hogy: de lassú vagy b+.. Én meg mondom neki, hogy kb 2-3 kicsörgést várhatott meg az a pasi aki hívott!!!! Szóval ilyen apróbb-cseprőbb dolgok miatt felkapja a vizet :(
Szóval szerintetek?
Minden pasi hossza idő eltelte után, 4-5 év, kicsit lazábban veszi a dolgokat???
én otthagynám, de nemazért mert gáz, hanem azért mert neked nemfelel meg.
a fingást leszámítva sztem nemannyira tré a pasas. e ha te nemvagy vele megelégedve akkor hagyd ott
Te jó isten. Én biztos nem lennék együtt egy ilyen pasival. Ez már nem fér bele a haszeretedígyiselfogadod kategóriába, mert a fingás egyszerűen undorító, kétlem, hogy létezik olyan lány aki szereti a barátja gázait szagolgatni. A másik meg, hogy egy 19 éves fiútól még oké, hogy néha gyerekesen viselkedik, az még aranyos, de egy 29 éves férfi(!!) nem viselkedjen gyerekként, az már szánalmas, és vicces (nem jó értelemben).
Az meg, hogy apró cseprő dolgokon kiakad egyszerűen bunkóság.
Szóval mindent összevetve megmondanám neki, hogy változtasson, ha nem hajlandó akkor pedig elhagynám.
Nekem ez a véleményem.
20/L
1. a pukizás alapjáraton nem zavar, de ha orbitális folyton, és egy nap vagy 50-et elereszt, lehet már engem is zavarna, hogy soha nem jutok friss levegőhöz.
2. Az aranyosat összetéveszti a haragossal. Ha már annyiszor mondtad neki, és még mindig ugyanúgy csinálja a gyerekességét, akkor eléggé zavarna, sőt. Azért egy ember meg tudja ítélni szerintem(főleg ha a párjáról van szó), hogy azt mennyire zavarja valami.
Eléggé gyerekes, éretlen viselkedésre vall.
3. Folyton azt érezném, hogy nem kíván eléggé. Ez talán eddig a legrosszabb a felsoroltak közül. Egy nőnek(vagy egy férfinak) éreznie kell, hogy kívánja a párja, különben egy idő után elég hervasztó lesz a kapcsolat. Feljönnek a "te nem is szeretsz", "nem kívánsz", "biztos már kell" alternatívák, ami a kapcsolat romlásához is vezethet, ha nem javítanak rajta.
4. hát az ilyenre csak annyit tudok mondani, hogy gáz..eléggé.
Úgy összességében nem kellene egy ilyen pasi, és ha már 5 éve egy ilyennel lennék, hát elég boldogtalan lennék az biztos. El kell gondolkodni rajta, hogy biztos őt akarod-e családodnak. Mert ha így viselkedik felnőtt létére, akkor 10 év múlva hogy fog(?) jobb ebbe bele sem gondolni...
(amúgy nekem is volt egyszer egy 30 éves pasim. Na az ugyanez volt a fingást kivéve. szakítottunk pár hónap múlva, mert tudtam, ennek így nincs jövője.
Én már kértem arra hogy változtasson, vagy otthagyom, de azt hiszi hogy én ezt csak hülyeségből mondom neki ;(
Viszont a gyerekes grimaszkodások meg azok a beszólogatások nem olyan gyakoriak. Kb heti 1szer, vagy 2heti 1szer fordul elő :(
És azért sem tudom otthagyni, mert közben meg olyan normális is tud lenni, este simogat, hozzám bújik, reggel mikor megy el tőlem ad puszit, még akkor is ha alszok... Ő tesz meg mindent azért hogy legyen majd egyszer egy szép házunk is.
Nagyon kötődöm hozzá...
Inkább arra adjatok tanácsot, hogy hogyan változtassam meg?
Hagyjam figyelmen kívül a grimaszokat meg minden mást??
A pukival annyit még..
Hogy nem az a probléma hogy "nem jutok friss levegőhöz" Nem büdösít be mindent :D Hanem az a fő bajom ezzel, hogy számomra undorító maga a hang is!!!! amit napi 20-30szor hallanom kell :S:S Van erre valami gyógyszer??
Két fontosabb információt elfelejtettél velünk megosztani: a korodat, és hogy szereted e. Mert ha szerelmes vagy, és mondjuk nagyjából egyidősek vagytok, akkor megértem hogy nem akarsz szakítani, nőből vagy, biztosan megfordulna a fejedben hogy mi van, ha nem találsz mást.. És azért 5 év csak öt év, akárhogyan is nézzük.
De ha csak úgy szereted, szerelem nélkül... hát akkor én mindenképpen szakítanék vele. Engem nagyon tudnak zavarni a fent elhangzott dolgok, már elég lenne hogy a mindennapjaimat szomorítsa ezekkel az apróbb dolgokkal. De sok kicsi sokra megy alapon végül rámenne a boldogságunk... szóval én nem bírnám a párom így elviselni.
De talán ha eddig megérte neked vele lenni, ezután is meg fogja:)
Ha nem érti meg egy közel 30 éves férfi azt, hogy elmagyarázod neki "ne pukizz", "ne légy gyerekes"--persze jobban kifejtve, akkor nem hinném, hogy egyáltalán eljutna az agyáig az információ, hogy lehet ez így nem jó. Ha eddig nem változott meg, ez még csak rosszabb lesz, hidd el.
Biztos van ilyen gyógyszer, de ha annyira érdekelné a véleményed, már rég elment volna orvoshoz.
Én 23 vagyok.
És szeretem nagyon!! De már elmúlt a szerelem és a rózsaszín köd! Helyette: kötődés, szeretet!! de nagyon!!, tisztelet, ragaszkodás..
A másik dolog: a családja előtt is képes pukizni. Ott van 4 nő és akkor is. A többiek is rászóltak eleinte, hogy azért mégiscsak... De ő azt mondja, hogy ez természetes dolog, meg hogy ha nem csinálja akkor fájni fog a gyomra és nem akar bélcsavarodás kapni :S
Képes néha idétlenkedni mások előtt is, pl: haverok, de ők is csak nevetnek rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!