Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most mit tegyek? Ti hogyan reagálnátok erre? Segítség!
BESZÉLTEM VELE:
Tagadta az egészet!Azt mondta,hogy nem is ivott,mást hánytatott meg ilyeneket mondott.A csajról mutattam is neki képet,annyit mondott,hogy igen,ismeri.Persze azóta kicsit feltűnően "nyalja a s*ggemet" kedveskedik,jobban mint szokott meg ilyenek.Szóval sántít...csak az a baj,hogy igazából tudom,hogy hazudott,mikor letagadta,mert megvan a gépemen a beszélgetésük,vagyis mikor a csaj "bocsánatot" kért a barátomtól,amiért rámászott,ő meg azt írta vissza,hogy emlékszik és nincs mit megbeszélni rajta...
Nem tudom az eszemre hallgatni,csak a szívemre.Borzasztóan szeretem Őt..és természetesen a helyébe is beleképzeltem magamat..és nem hagyom ott...
:S
Nagyon sajnálom.
Azt is sajnálom,hogy nem őszinte veled.
Azt,hogy szereted,pedig jobbat érdemelnél...
Te tudod mindenesetre.
Reménykedjünk,hogy legközelebb nem lesz ilyen.
Ja már csak a csajjal kéne beszélni!
Szerintem a pasi meg úgyis megbánta,nem kéne ebből ekkora problémát csinálni,most legalább egy darabig el vagy kényeztetve!:-)De azért a csajjal tényleg tudatni kéne,hogy nem szeretnéd ha még egyszer bepróbálkozna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!