Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti erre hogyan reagálnátok?
A helyzet az, hogy barátom most kinnt van SZIN-en pár napig és láttam hogy valaki töltött fel üzenöfalára képet, amin egy Axe-os csajjal van. A barátom félmeztelen rajta a csaj meg mossa le a felsőtestét bikiniben(mindketten tiszta vizesek) a barátom átkarolja és úgy vigyorog, mint még soha. És tegnap este láttam ezt a képet, és kicsit kiboritott. Tudom hogy végülis semmiség meg végülis csak egy kép, de annyira rosszul esett :( Persze, örülök hogy jól érzi magát, de annyira félek hogy történt ott más is, a vigyorából itélve. Nemtudom hogy ezt felhozzam a barátomnak, vagy túl reagálom ezt a képet szerintetek? Ti hogy reagálnátok? Ez a kép most eléggé elvette az életkedvem...
18 L
fel a fejjel csajszi :D
ez semmit nem jelent :D
csak azért engedte, hogy megmossák, mert ajándék törölközőt, meg tusfürdőt kaptak :D
A pasid csak bulizott. Egy Axe promós csajjal nem jött össze, nyugi!
Az már más kérdés hogy miért vigyorog annyira.
Mert jó balhé a dolog, vagy mert hízik a mája, hogy egy ilyen nő nyúlt hozzá? Mert akkor lehet te nem jössz be neki ennyire vagy a franc tudja.
Mindenesetre tedd szóvá neki, hogy neked ez annyira nem esett jól, vegye tudomásul de nem kell túl nagy parát csinálni ebből.
egyébként mi az a SZIN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!