Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szerintetek is rohadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek is rohadt bunkó ez? Ti is igy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Barátom ezt a matricát ragasztotta a kocsijára:

[link]

én sztem ez rám nézve elég megalázó mivel a barátnője vagyok, a kocsin meg ez a felirat virít...közöltem vele h ugyis leszedem onnan erre meg annyit mondott h meg ne próbáljam. ti is kiakadnátok ilyenen?

2011. júl. 25. 19:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Most minek kell egy hülye matricán ennyire kiakadni? Addig jó amíg nem csinálja nem? Attól hogy a kocsin ez van ,nem kell rögtön letámadni. Ennél 1000X durvábbak is vannak ezen nem kéne ennyire támadni érte. Ha meg pedomacis matrica lenn akkor szintén letámadod mert hogy pedofil?
2011. júl. 25. 19:27
 2/13 anonim ***** válasza:
51%

Most ezt nem mondod komolyan...?

Ez csak egy nyomorult matrica... -,-

20

2011. júl. 25. 19:28
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
20L az lemaradt
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem tisztel, akkor miért vagy vele? (Már bocsi.:) )

Amúgy igen,nagyon bunkó dolog Veled szemben, ha én barátom ilyet csinálna...nem is tudom. Őt is fölragasztanám matricának.: D

5/13 anonim ***** válasza:
27%

ha bunkó dolgot tett veled miért vagy vele?

jah persze a nők a bunkó férfiakat szeretik...

2011. júl. 25. 19:29
 6/13 twinky ***** válasza:
82%
Minden autob.zi rak vmi idiota matricat a kocsijara, amitol menonek hiszi magat. Inkabb sajnald szegenyt, h ilyen sz.rokat ragaszt a kocsijara, mint h kiakadj ezen.
2011. júl. 25. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
Én ezt nem tűrném. Még ha csak vicc is. Szerintem ragassz ki te is egy hasonlót, de sokkal nagyobbat és nézd meg, mit reagál majd.
2011. júl. 25. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

Hány éves a barátod? 12? XDDDDDD

Mondjuk tényleg csak egy matrica, nem nagy ügy. De én például eleve nem is kezdtem volna olyan pasival, akinek ilyen nyomorék humora van. :D

2011. júl. 25. 19:34
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
nekem tetszik a matrica, nincs vele baj, nem vagyok olyan prűd. sajnos nincs kocsink 20L
2011. júl. 25. 19:45
 10/13 anonim ***** válasza:
azok ragasztanak ki ilyen matricát akik örülnek ha szökőévbe egyszer egy csaj hozzájuk szól :D meg a műmájerek bár ott a másik oldal te hogy ilyen szarságokon felhúzod magad tipikus női hiba úgy gondolják hogy a hangya egy elefánt
2011. júl. 25. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!