Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos pasitól semmire se számítsak?
Van egy ismerősöm, másfél éve tetszik, de mival vannak gyerekei és felesége, mindig tabunak tekintettem. Fiatal a pasi, 32 éves, szóval nem egy kiöregedett nyomorekról van szó... Pár napja kaptam tőle egy smst, és konkrétan "felkínálkozott" nekem. Nem zavar, hogy van családja, de én komolyabb kapcsolatot szeretnék, akár vele, mert amúgy abszolút mindenben az esetem. Szerintetek?
25/L
Szeretnék kiemelni valamit:
nem egy kiöregedett nyomorekról van szó
Milyen nagyképű és öntelt szöveg... pff
Ezt azért írom, mert szánalommal tekintesz az ilyen emberekre szerintem..
Egyébként meg minek akarsz tönkretenni egy családos férfit???
És ha neked lesz családod és a férjed megcsal egy huszonéves kis akárkivel, mit szólnál hozzá???
21 FFI
"A pasi házasságának már mindegy...ő ajánlkozott fel, ergo nem jó valami a feleségével. Ha nem történik közöttük semmi akkor is szar a házasság úgy, ahogy van."
ERRŐL VAN SZÓ
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:18
+1
Nos kérdező tudod van tisztességes és tisztességtelen megoldás, melyiket választod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!