Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak? Mit mondjak erre? Felhozzam ezt a témát, vagy ne?
Én meg nem élveznék ki semmit, ha szakítani akarna.
De szerintem inkább azért kérdezte, mert attól retteg, hogy TE fogsz szakítani vele. Azt akarta hallani, hogy nem dobod ki/csalod meg. De mivel nem ezt mondtad, most megerősödött abban a hitében, hogy el fogod hagyni. Szerintem tisztázd vele, ha nincs szó erről.
Fontos, hogy megbeszéljétek a dolgokat. Hiszen tisztázni kell, hogy megpróbáljátok-e a távkapcsolatot, vagy nem. Én 18 hónapot leéltem távkapcsolatban, 220 km távolságot sikerült áthidalnunk, azonban tudnotok kell, hogy ahhoz bitang nagy bizalom és erő kell. Hogy elhidd a másiknak, kivel hova megy, és ne csald meg, ha három hete nem láttad. De ha szeretitek egymást bármi lehet.
Ha tiszták az érzelmeitek egymás felé, akkor meg tudjátok már most beszélni, és nem toljátok magatok előtt. Ha már megbeszélni sem tudjátok, akkor nem is lenne miről diskurálni.
Sok sikert!
*
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!