Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, higgyek-e neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Vagy 2 hete facebookon megírta, hogy tetszek neki és gyakrabban szeretne látni. Azóta már volt két randink is. Tegnap este kihúzta belőlem, persze megint Face-en, hogy mondjam el én mit érzek iránta. Persze nekem is tetszik a srác. Csak a barátaim azt mondják vigyázzak vele. Félek egy kicsit ettől a kapcsolattól, mert nem volt még barátom nem akarok már az első alkalomkor csalódni. Ezt leírtam neki is, erre azt írja, hogy ne aggódjak, nem fogok csalódni, csak bízzak benne. De én akkor is félek :S Mi van, ha átver és csak AZT akarja tőlem, mást nem... :S 18/L2010. dec. 28. 15:02
11/11 A kérdező kommentje:
még azt se tudom, az előző barátnőjével mennyi ideig jártak... de ha jól hallottam, legalább 1 évig... és nehezen tudta elfelejteni, verseket írt hozzá, stb. de írta, hogy szeptemberben elég csúnyán csalódott, így lehet nem akar most ő csalódást okozni
2010. dec. 28. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!