Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim meg az exe két külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim meg az exe két külön dolgot állítanak, én nem tudom kinek higgyek? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Na úgy volt, hogy elment pasim az exével bulizni. A csaj nem sokra rá rámírt, hogy pasim rámozdult. Fogdosta, célozgatott, ölelgette, és nála akart aludni. Pasim azt állítja, hogy ez apszolut nem így volt, hozzá sem nyúlt,nem mondott neki semmit, még a találka is véletlen volt, csak összefutottak. Mind a ketten annyira őszintének tűnnek....összehoztam egy hármas találkozót, de még ott is mind a kettő kiállt az igazáért...pár napja megy már ez, és én nem bírom idegekkel....hogyan tudnám lebuktatni a hazugot? :(
2011. aug. 19. 13:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
A pasid félrek*rt.
2011. aug. 19. 13:24
 2/27 anonim ***** válasza:
az exenek van igaza a pasid meg nem akar lebukni és am ja félre ku rt
2011. aug. 19. 13:25
 3/27 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az ex akar bekavarni..
2011. aug. 19. 13:25
 4/27 A kérdező kommentje:
Bőgve könyörgött h higgyek neki....annyira őszintének tűnik....
2011. aug. 19. 13:26
 5/27 anonim ***** válasza:
ha sírt akkor neki van iagaz a pasid rohadtul seggbeku rta a legjobb barátnődet
2011. aug. 19. 13:27
 6/27 anonim ***** válasza:
probald meg oket elve elasni amelyik joban ellenkezik az a hazug
 7/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasid elb*zult..rég k*rták jól s*ggbe:D
 8/27 anonim ***** válasza:

Fú,nehéz eset. Kérdezősködj azoktól akik voltak a buliban. Hogy viselkedtek egymással? Nem vettek-e észre valami furcsát?

Lehet csak az exe akar bekavarni...

Felesleges kérdezgetned őket,hiszen persze,hogy mindkettő hajtja a saját igazát.

Pártatlan személyt keress,aki velük volt és úgy tudod csak kideríteni mi is történt.

9/27 BlackSword ***** válasza:
Dobj fel egy érmét... Jobb ötletem nincs...
 10/27 A kérdező kommentje:
légyszi adjatok tanácsot h h buktassam le azt aki hazudik...
2011. aug. 19. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!