Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim meg az exe két külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim meg az exe két külön dolgot állítanak, én nem tudom kinek higgyek? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Na úgy volt, hogy elment pasim az exével bulizni. A csaj nem sokra rá rámírt, hogy pasim rámozdult. Fogdosta, célozgatott, ölelgette, és nála akart aludni. Pasim azt állítja, hogy ez apszolut nem így volt, hozzá sem nyúlt,nem mondott neki semmit, még a találka is véletlen volt, csak összefutottak. Mind a ketten annyira őszintének tűnnek....összehoztam egy hármas találkozót, de még ott is mind a kettő kiállt az igazáért...pár napja megy már ez, és én nem bírom idegekkel....hogyan tudnám lebuktatni a hazugot? :(
2011. aug. 19. 13:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt??
2011. aug. 19. 13:44
 22/27 A kérdező kommentje:
1 éve. máskor is hazudott már.
2011. aug. 19. 13:48
 23/27 anonim ***** válasza:

Én a helyedben mennék tovább, mintha semmi nem történt volna.

Ha a csaj akart bekavarni, akkor továbbra is zaklatni fog ezzel, és egyértelmű lesz, vagy örökre békén hagy.

Ha a barátod volt a hibás, viszont szeret, akkor gyötörni fogja a bűntudat és bevallja. Ha nem, akkor pedig rosszul választottál...

Bár valóban fontos lehet, hogy mióta vagytok együtt, és jól megvagytok e. De ezektől függetlenül egy kapcsolatba feltétel nélküli bizalomnak kéne lennie a felek között, és ha ez nincs meg, akkor már rég rossz az egész.

20L

2011. aug. 19. 13:49
 24/27 anonim ***** válasza:

Könyv, keresd meg és lapozz bele: Allan és Barbara Pease - Testbeszéd enciklopédiája >> keresd meg a hazugságról szóló részt és hajrá.

Egyébként amiket nem lehet manipulálni: a hazug embernek összeszűköl a pupillája. Plusz aki történenetet idéz fel, az balra felfelé néz, aki magában "beszél" vagyis a hazugságát generálja, az balra lefelé.

De keress rá neten sok egyéb apró jel is van.

2011. aug. 19. 13:52
 25/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:49

Ez nagyon jó tanács!

2011. aug. 19. 15:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Akkor a csajnak van igaza hogyha 3-as találkozásnál is ugyanazt mondta.Gondolom exe előtt csak nem fog hazudni.A csaj mondta az igazat és barátod nem akarta hogy kiderűljön ezért hazudik :/

úgy tudod lebuktatni hogy mondjuk ex csajával beszélj hogy beszéljen meg egy találkozót barátoddal vhol ahol beszélnek erről és a csaj kérdezzen rá hogy miért tagadott mindent és közbe te olyan helyen legyél ahol hallod.vagy a csaj vegye fel telefonra

2011. aug. 19. 18:49
 27/27 anonim ***** válasza:
és épp ezért sírt mert lelkiismeretfordulása volt szerintem.De hogy lehet így hazudni.Szerintem hagy ott az lesz a legjobb.Találni fogsz nála jobbat
2011. aug. 19. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!