Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért állítanak mást a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítanak mást a nők?

Figyelt kérdés

Azt mondják, h jaj ezek a kigyúrt kopasz pasik mennyire szánalmasak, meg csak úgy általában h a kopaszok se jó pasik, aztán mindig mit látok???

Kopasz pasi mellett nagyon jó nő még akkor is ha nincs audi-ja vagy bmw-je...

Van egy haverom, eléggé ki van gyúrva meg persze kopasz aztán az is olyan csajokkal szaladgál h nem igaz,elmegyünk csajozni,tuti ő szedi össze közülünk a legjobb nőt!

Akkor h van ez?

2009. szept. 2. 12:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
szerintem ezek a nők elég felszínesek lehetnek! TÉNYLEG nem a külső számít, persze azért legyen igényes magára az ember! az, hogy a legjobb nő,azt úgy érted, hogy azok néznek ki a legjobban?! és mi van mögöttük? ezen elgondolkoztál már? lehet, hogy naponta 3-4 órát a tükör előtt töltenek, kell ez Neked? szerintem tudod Te a választ!:D
2009. szept. 2. 13:00
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Lehet h azok a nők nem szólnak hozzá ezekhez a kérédsekhez, csak azok akik tényleg így gondolják.
2009. szept. 2. 13:13
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Ez akkora hülyeség h nem a külső számít. Gondolkozzunk már el ezen mielőtt kijelentjük. Szerintem senki nem kezd el beszélgetni egy olyan pasival/csajjal, aki igénytelen, és abszolút nem tetszik neki. Valamiféle kisugárzással kell rendelkeznie, h egyáltalán beszélgetés kialakuljon. Lehet akármilyen jó belülről, az senkit nem fog érdekelni első ránézésre. Mindenkinek más az ízlése, és azért a kopasz kigyúrt pasik között vannak jóképűek, nem is kevés. De ez tényleg ízlés dolga. Az én párom pl. arányos, kidolgozott szálkás testalkatú kopasz fekete srác, a világ legjobb pasija, számomra...! Másnak meg a hosszú szőke hajú herceg tetszik. Ez így van rendjén.
2009. szept. 2. 13:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Nekem nem a külső a legfontosabb, hanem a jó kisugárzás!! Az nem ugyanaz.
2009. szept. 2. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

a természetes kopaszság a féfiasság jele, mert magas tesztoszteronszintre utal.

az izmok szintén a férfiasság jele, mert tudat alatt biztonságot sugallnak a nőnek, hogy majd megvédi a családot és az utódokat.

persze ez így tudatosodik senkiben, csak ezért vonzódunk az ilyen pasikhoz.

fiúknál meg állítólag ilyen tudat alatti vonzó a széles csípőjű nő, mert ő lesz alkalmas legjobban az utódok kihordásáre.

szóval érted. jó csajokra, aki törődik az alakjával, ti is jobban buktok, nem?:D

2009. szept. 2. 13:26
 6/14 anonim ***** válasza:

de amúgy pl. én is, ha ránézek egy ilyen kopasz kigyúrt pasira, akkor szexuálisan vonz, de az nem jut eszembe, hogy milyen jó társ, vagy apa lenne.

ez a nőkkel is így van.

a "jó nők" szexuálisan vonzzák a pasikat, de lehet, hogy többre már nem kellene nekik.

előző voltam.

2009. szept. 2. 13:29
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

ó hát persze, nekik nem fontos a pénz, az izmok sem, és nem a méret a lényeg. :)

akkor higyjél nőnek, ha már ló legel a sírján.

2009. szept. 2. 13:39
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

párom kopasz is,audija is van,testalakata is (nem gyúr,csak alapból van egy tekintélyt sugárzó testalkata)

mégsem ezért vagyok vele

vele voltam akkoris mikor nagyobb haja volt,trabival szaladgált

kisugázása van,hajhossztol kocsitol függetlenül...

ha ez nincs akkor tökmind1...

22/L

2009. szept. 2. 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:

érdekes....Lehet a nők egyik fele nem szereti a másik igen..vegyük pl. a hitmant...timothyval..kopasz, kigyúrt és állati sexi:D:P

Sztem vmié vonz a nőket, mert elég erősnek tűnnek:)

2009. szept. 2. 13:41
 10/14 anonim ***** válasza:
A kopaszodás összefügg a férfi tesztoszteron szintjével. Magyarol: A kopasz pasik gyakrabban, és jobb minőségű szexet tudnak nyújtani...
2009. szept. 2. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!