Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítanak mást a nők?
Azt mondják, h jaj ezek a kigyúrt kopasz pasik mennyire szánalmasak, meg csak úgy általában h a kopaszok se jó pasik, aztán mindig mit látok???
Kopasz pasi mellett nagyon jó nő még akkor is ha nincs audi-ja vagy bmw-je...
Van egy haverom, eléggé ki van gyúrva meg persze kopasz aztán az is olyan csajokkal szaladgál h nem igaz,elmegyünk csajozni,tuti ő szedi össze közülünk a legjobb nőt!
Akkor h van ez?
a természetes kopaszság a féfiasság jele, mert magas tesztoszteronszintre utal.
az izmok szintén a férfiasság jele, mert tudat alatt biztonságot sugallnak a nőnek, hogy majd megvédi a családot és az utódokat.
persze ez így tudatosodik senkiben, csak ezért vonzódunk az ilyen pasikhoz.
fiúknál meg állítólag ilyen tudat alatti vonzó a széles csípőjű nő, mert ő lesz alkalmas legjobban az utódok kihordásáre.
szóval érted. jó csajokra, aki törődik az alakjával, ti is jobban buktok, nem?:D
de amúgy pl. én is, ha ránézek egy ilyen kopasz kigyúrt pasira, akkor szexuálisan vonz, de az nem jut eszembe, hogy milyen jó társ, vagy apa lenne.
ez a nőkkel is így van.
a "jó nők" szexuálisan vonzzák a pasikat, de lehet, hogy többre már nem kellene nekik.
előző voltam.
ó hát persze, nekik nem fontos a pénz, az izmok sem, és nem a méret a lényeg. :)
akkor higyjél nőnek, ha már ló legel a sírján.
párom kopasz is,audija is van,testalakata is (nem gyúr,csak alapból van egy tekintélyt sugárzó testalkata)
mégsem ezért vagyok vele
vele voltam akkoris mikor nagyobb haja volt,trabival szaladgált
kisugázása van,hajhossztol kocsitol függetlenül...
ha ez nincs akkor tökmind1...
22/L
érdekes....Lehet a nők egyik fele nem szereti a másik igen..vegyük pl. a hitmant...timothyval..kopasz, kigyúrt és állati sexi:D:P
Sztem vmié vonz a nőket, mert elég erősnek tűnnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!