Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért állítanak mást a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítanak mást a nők?

Figyelt kérdés

Azt mondják, h jaj ezek a kigyúrt kopasz pasik mennyire szánalmasak, meg csak úgy általában h a kopaszok se jó pasik, aztán mindig mit látok???

Kopasz pasi mellett nagyon jó nő még akkor is ha nincs audi-ja vagy bmw-je...

Van egy haverom, eléggé ki van gyúrva meg persze kopasz aztán az is olyan csajokkal szaladgál h nem igaz,elmegyünk csajozni,tuti ő szedi össze közülünk a legjobb nőt!

Akkor h van ez?

2009. szept. 2. 12:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én pont az izmosabb pasikat szeretem, de nem ezeket a konkrét 120 kilós gyúrósakat. a kopaszság pl nemannyira jön be. de élt olyan pasikkal jártam, akik jártam edzőterembe.
2009. szept. 2. 13:58
 12/14 A kérdező kommentje:

első hozzászólónak írom h nem az volt a kérdésem h ezek a nők mennyire jók vagy nem jók meg az h mennyire hülyék,azért mert jól néz ki nem kellene általánosítani,h hülye,bár ti csajok már csak ilyenek vagytok,soha nem fogom elfelejteni a sulis éveket, főleg a középiskolát, amikor az osztály legjobb nőjét állandóan fikázta a sok dagadék, azóta nem bírom az ilyen "nőket"

amúgy igen jobban bejönnek azok a nők, akik nem hanyagolják el magukat mint egyesek h felhíznak 100 kilóra meg egyebek

Meg ahogy írták a többiek,neked is jobban bejönne egy sportos testalkattal rendelkező pasi mint egy dagadt.

2009. szept. 2. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, h mindannyian annyira defektesek vagytok, hogy a kigyúrt, kopasz hozzátok képest viszonyítva egy Adonisz?
2009. szept. 2. 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:
ahh, 13.39es, neked lehetett egykét szerelmi csalódásod:S
2009. szept. 2. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!