Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejthetek úgy valakit hogyha másokkal ismerkedek és
beleszerethetek másba ha mást szeretek?
Igen.. szerintem ez a legjobb módszer rá!:)
2011. okt. 9. 15:46
szerintem nem
ki kell bekkelni amíg elmúlik
nem tudsz szerelmes lenni, ha másba vagy
2011. okt. 9. 15:58
3/9 A kérdező kommentje:
Esetleg tapasztalata van valakinek?
igen van!! a multheten szakitottam a baratommam mert fuvezett es nagyon szerettem de nm akart megvaltozni. volt meg 1 srac aki nekem bejott mert jol nezett ki de semmi tobb. kiderult h o is akar velem jarni. azt mondtam h miert ne? igy legalabb elfelejtem es nm eszem egesz nap magam erte. egy pontba ereztem h mar egszeruen nem birom h ne vele legyek. abba a percbe felhivtam es visszamentem hozza => nem lehet elfelejti 1 olyan szemnyt akit szeretsz 14/L
2011. okt. 9. 18:06
Amíg magától nem múlik el az előzőhöz való kötődés, addig nem fogsz beleszeretni igazán mélyen másba. Tetszeni megtetszhetnek sokan, sőt vonzalmat is érezhetsz, de szerelmes addig nem leszel. Nekem is az a tapasztalatom, hogy ezt az időszakot egyedül kell kibekkelni, amíg elmúlik a fájdalom és az exhez való kötődés és akkor fog megtalálni az új szerelem, ha már teljesen begyógyult a szíved és kicsit sem akarod már az exedet.
2011. okt. 9. 18:11
Előfordulhat. Velem például megtörtént. Az első nagy szerelmemet a második nagy szerelmem feledtette el.
2011. okt. 9. 21:11
Én azt vettem észre, hogy időszakok vannak, nekem kb. két év volt, hogy teljesen elmúljon. Most érzelmileg tiszta vagyok, és mindenkiről össze vissza fantáziálok, sokkal jobb ez az állapot, mint mikor senki nem jó, mert csak ő kell. De sajnos nem tudok rá módszert, hogy lehetne felgyorsítani a folyamatot. Én még külföldön is éltem, teljesen új környezetben és emberek között és az sem segített inkább rontott rajta.
2011. okt. 9. 21:37
nem lehet, amíg saját magadban le nem zárod az ügyet.
énnekem épp ezért nem kell senki, mert a voltomat szeretem és nem akarok senkit sem becsapni
2011. nov. 3. 21:59
Szerintem ez kor kérdése. Tizenévesen rohangálnak az emberben a hormonok, akár havonta tud másba "szerelmes" lenni, mert az egy ilyen korosztály. Más kérdés, hogy ezt nem kell mindenképp kihasználni és fűvel-fával összejönni, de az érzelmi állapot ilyen hintázása-ugrálása teljesen normális.
huszonévesen vagy még később azonban általában az érzelmek sokkal mélyebbek, a kötődés is szorosabb, több a közös élmény (nem csak fagyi meg mozi hétvégén, mint egy tininél), ilyenkor nehezebb felejteni, és nem áll át az ember egyik percről a másikra egy új kapcsolatra.
2012. jún. 11. 13:18
További kérdések: