Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim meg az exe két külön dolgot állítanak, én nem tudom kinek higgyek? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Na úgy volt, hogy elment pasim az exével bulizni. A csaj nem sokra rá rámírt, hogy pasim rámozdult. Fogdosta, célozgatott, ölelgette, és nála akart aludni. Pasim azt állítja, hogy ez apszolut nem így volt, hozzá sem nyúlt,nem mondott neki semmit, még a találka is véletlen volt, csak összefutottak. Mind a ketten annyira őszintének tűnnek....összehoztam egy hármas találkozót, de még ott is mind a kettő kiállt az igazáért...pár napja megy már ez, és én nem bírom idegekkel....hogyan tudnám lebuktatni a hazugot? :(2011. aug. 19. 13:23
11/27 A kérdező kommentje:
a csaj barátnője a csajt védi, pasim haverja meg pasimat...szal velük nem mentem sokra....
2011. aug. 19. 13:29
12/27 anonim válasza:
Lehet, hogy az ex akart bekavarni, és összeugrasztani titeket. Én már jártam így... Az ex (akivel még soha nem találkoztam élőben, és nem is beszéltem vele soha), meglátta egy képünket egy közösségi oldalon, majd kaptam tőle egy levelet arról, hogy ő is volt hasonló helyzetben a barátommal... Persze azt várta volna, hogy megharagszom a barátomra, helyette szép kis oltást kapott :D Mellesleg ekkorra már 2 éve együtt voltunk a barátommal...
Szóval lehet, hogy a barátodnak van igaza.
Én mindenképp a barátomnak hinnék, mivel szeretem, és össze se jöttem volna vele úgy, hogy nem bízok benne.
20/L
13/27 anonim válasza:
Tanuld meg azt amit Lightman.
Legyél hazugság szakértő:D
Vagy fogadj magánnyomozót:D
De még neked ennyit ez a pasi?
14/27 anonim válasza:
Szerintem inkább a csaj akar bekavarni. Az inkább érdekében állhat, mint az, hogy jóindulatúan szóljon neked, hogy a pasid rá akart mászni. De tényleg olyat kérdezz meg, aki pártatlan, ne a barátaikat.
15/27 A kérdező kommentje:
de komolyan ki kell derítenem...inkább hiszek barátonak, de ha kibékülök vele, mondom, hogy folytassuk és hátra se nézzünk, akkor bennevan a pakliban, hogy mivan ha tudja hogy engem símán át lehet vágni mint szart a palánkon...ha meg elhagyom, akkor sansos, hogy úgy hagytam el, hogy lehet h nem csinált semmit.....MUSZÁJ KIDERÍTENEM!
2011. aug. 19. 13:34
16/27 A kérdező kommentje:
*sanszos.
2011. aug. 19. 13:35
17/27 anonim válasza:
miért mentek ők együtt bulizni??
18/27 anonim válasza:
Hát én nem sajnálnám az asszonytól azt a fél óra kufircot és pont nem érdekelne h kinek van igaza. Amíg tudja h hol az otthon ahol meleg vacsi várja addig ott ebédel ahol akar.
19/27 A kérdező kommentje:
pasim szerint véletlen futottak össze, a csaj meg kérdezte, hogy nem tarthatnak-e velük.....a csaj szerint előre meg volt beszélve. szóval ezt is jólenne kideríteni :D
2011. aug. 19. 13:37
20/27 anonim válasza:
Ez előtt az eset előtt, milyen volt a viszonyotok a barátoddal?? Ha minden rendben volt köztetek, akkor sztem az exe kavar be a dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!