Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon most higgyek neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon most higgyek neki vagy ne? Ki mit tennét ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az hogy úgy egy éve jártem egy lánnyal de aztán szakítottunk vagy is csak úgy szó nélkül lelépett és elköltözött. A multhéten megkeresett és szinte könyörgött hogy adjak neki még egy esélyt és bebízonyítja hogy velem akar lenni és hogy nagyon sajnálja rosszul döntött stb.. még nem költözött vissza most úgy 60 kilométerre lakik tőlem de már szeretne visszaköltözni a szüleihez. Azt mondta hogy összevesztek és azért költözött el de azt nem mondta hogy min. Mostanában mindig mikor jön vissza haza mindig találkozunk egyenlőre kezdek neki hinni hogy valóban velem akar lenni. Jah igen a visszaköltözésről annyit hogy önkormányzatnál kell vmi papírt kérniük vagy mi nem nagyon mondta hogy konkréta mi van meg stb csak annyit amit most mondtam. Nade most lemondta a randit mivel azt mondja beteg lázas. Csakhogy annó egy éve szintén így kezdődött lemondta a randit mert lázas mikor mentem meglátogatni őt nem volt otthon szülei mondták hogy elköltözött. Most félek hogy megint ez lesz hogy eltünik vagy valami ilyesmi... Egyenlőre rákérdezni nem nagyon merek mert akk azt fogja hinni nem bízok benne. Mindent elmesélt hogy mi történt vele amióta elköltözött kivéve hogy miért ment el. Amióta újra megkeresett beszélünk rendszeresen mindig keres. De attól még tartok hogy megint az lesz hogy eltünik.

18F a lány pedig 17.

2011. júl. 18. 11:45
 1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért költözött el. NEm véletlenül vesztetted el a bizalmadat iránta. Ha ezt nem érti meg, akkor meg hagyjad, nem éri meg.
2011. júl. 18. 11:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem kifaggattam őt csak annyit mondott hogy összevesztek de többet nem tudtam kiszedni belőle. Gondoltam majd úgyis elárulja késöbb.. De most hogy megint jön azzal hogy lázas és lemondja a randit hát nem tudom ... pedig én annó nagyon szerettem őt még most sem közömbös a számomra azért is adtam még egy esélyt neki csakhát igen a bizalom ami még nincs meg teljesen...
2011. júl. 18. 12:11
 3/3 anonim válasza:
Hát akkor szerintem inkább hagyd, majd ha szeretne veled lenni, úgyis felkeres. Felesleges az időt pocsékolni rá, hogyha ennyire nem tudja komolyan venni a dolgokat.
2011. júl. 21. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!