Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam így magunkhoz szerintetek a lányt?
Van egy 15 éves barátnőm. Most jöttünk össze nem olyan rég, decemberben. A korához képest nagyon érett gondolkodása van, ez is a legfőbb oka, hogy összejöttem vele.
Viszont nem lehet mindig a városban talizni. Ideje lenne magamhoz elhívni, viszont itt kezdődnek a gondok.
Ő nagyon gazdag, nagyon szép a házuk is meg minden.
Én ennek az ellenkezőjét mondhatom el.
Szóval, ha eljönne, akkor rosszul érezném magam, mert itt nincsenek olyan körülmények, mint náluk.
Jó persze nem az számít, de akkor is. Biztosan felfigyel rá.
Mit lehet tenni ilyenkor ?
Ne érezd e miatt kellemetlenül magad,biztos nem a pénzed miatt jött össze veled és szakítani sem fog ezért.
Azt írtad, érett gondolkodása van,tehát nem fog megjegyzéseket tenni a házra.Nyugi,hívd el bátran :)
énis igy vok vele én se hivok ide lányokat mer ha ezt itt meglátják a pofám leszakadna szerintem:S
engem is zavar amiben élek
és nem azért ilyen mert a szüleim nem foglalkoznak vele hanem elváltak és nincs pénz a felújításra
Na figyelj. Én nem vagyok túl szegény, de egy lánynál sosem azt néztem, hogy mennyi pénze van. Amit észreveszek, az, hogy tiszta-e a lakás, rend van-e, és hogy jól főz-e.
Szerintem ha kitakarítasz otthon, rendet raksz, azt ő is értékelni fogja, még ha lány is.
Legyél igényes, és ez bőven elég.
Bár a lányoknak fontos a pénz, az is fontos, hogy hol laksz, milyen környezetben. És ezen tudsz változtatni, ha akarsz, szinte ingyen. Pl a Domestost, és a felmosórongyot is erre találták ki. Na meg a portörlő rongyot.
Ha látja, hogy törekszel, egész biztos, hogy nem fog visszautasítani, mert ez biztonságot ad számára. Hajrá!
Ha a pénz a fontos neki, akkor vagy meggazdagszol vagy buktad őt. A meggazdagodás így hirtelen nem fog menni, tehát...
Ha meg nem szamít neki, akkor feleslegesen stresszelsz rajta.
Ez csak akkor derül ki, ha beszélgettek meg ha elmegy hozzád.
Az előző jól beszélt a takarítással kapcsolatban.
Egyébként egy vödör festék sem drága ám. OK, profi festő szebben csinálja, de azért nem atomtudomány kifesteni otthon... Nyilván a hidegburkolatok már drágábbak.
De tényleg inkább a tisztaság számít, meg hogy szeresd őt.
Az előzők jó tanácsokat adtak... de mielőtt meghívnád, beszéld is meg vele.
Ne szabadkozz, mert nem te tehetsz róla. Rakjál rendbe mindent, utána hívd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!