Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam? Lent bövebben. Sos válasz kéne
Figyelt kérdés
Van nekem egy nagy szerelmem akivel 16 évrsen ismerkedtem meg balatonon. Akkor egy hetéig találkozgatunk . Utána én hazajöttem. Nem beszéltünk . Idönként csak úgy felbukkant az életemben. Ez ment 3om évig. Idén mikor ott nyaraltam csoda történt és összejötünk. Minden szép és jó volt. Nagy volt a szerelem. Ám 2 hónap után kidobott. Balázsnak hivják. Azóta írt már sms-t, hogy mi van velem. Én meg nem értem minek írt. Így megirzam neki' hogy ne keressen . Nagyon akarom, hogy ott legyen a szülinapi bulimon. Elhívjam? Megjegyzem azóta bárkivel talizok úgy hívják.2010. szept. 29. 16:55
1/5 anonim válasza:
Balaton. Tulajdonnév, egy tó Magyarország nyugati felében.
3. Betűvel leírva: három. Ez pedig egy szám, ugyanakkor a 3om kimondva háromom, ami pedig egy értelmetlen szó.
A kérdésedre válaszolva: ne hívd el.
2/5 anonim válasza:
Elhívhatod... De ha lekoptattad, akkor nem biztos, hogy érteni fogja, hogy miről van szó!
4/5 anonim válasza:
Sós választ nem fogsz kapni, csak édeset :-D
5/5 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibáért bocsi,de mobilról írtam. Édes válasz mindig jobb. :) Oks akkor elhívom.
2010. szept. 30. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!