Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az a mondás mennyire igaz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a mondás mennyire igaz, hogy a lányt egy kapcsolatban úgy lehet a legjobban magunkhoz láncolni, ha örülten szeretjük és éreztetjük vele, hogy ő a leggyönyörűbb dolog az életünkben? Főleg lányok válaszát várom. Boccs, ha hülye a kérdés.

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 00:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Engem azért ez kicsit taszít, mind2 fél levegőhöz kéne jusson, ezzel is meg lehet ölni egy kapcsolatot.
2010. nov. 5. 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Eleve elrettent az a szó, hogy "magához láncolni". Engem ne akarjon senki magához láncolni. Szeretem, ha foglalkoznak velem persze. De azért az se legyen, hogy mindig a nyakamon lóg és soha nem mehetek nélküle sehova.
2010. nov. 5. 00:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen dolog nagyon romantikus!!!!!De a lányok ezen kívül szeretik a jó bókokat!!!Például nekem a pasim aztmondta hogy:Nemfizettem érted semmit mégis kincset érsz(L)!!!!És nagyon jól esett!!!Szerintem bókokkal is!!!!
2010. nov. 5. 00:22
 4/11 anonim ***** válasza:
félig
2010. nov. 5. 00:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
hülyeség. tudod, mindig az a legvonzóbb, amit nem kaphatsz meg. kell egy kis titokzatosság, kell, hogy azt érezzem, hogy ,,ennek a fiúnak van egy része, amit nem kaphatok meg", kell, hogy küzdhessek ezért a részéért... még akkor is, ha ez csak illúzió. ne nyomd agyon a szerelmeddel és ne akard magadhoz láncolni. az az ideális állapot, amikor "lánc" nélkül is melletted marad és mindig visszajön hozzád. ezt pedig csak akkor fogod elérni, ha hagysz neki szabad teret és érzi, hogy megbízol benne.
2010. nov. 5. 00:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ja, a bókos kommentelőnek sincs igaza, a legromantikusabb vallomások nem az ilyen ócska, mondásgyűjteményből kimásolt üres szavak... a legromantikusabb vallomások csakis tettekben nyilvánulnak meg(pl. jó irányba változik miattad, lemond valamiről miattad, jó irányba terel téged, bármilyen baj van, számíthatsz rá, stb.) Szépen beszélni mindenki tud, tenni a másikért valami fontosat csak kevesen!
2010. nov. 5. 01:02
 7/11 skelton ***** válasza:
milyen igaz.
2010. nov. 5. 02:01
 8/11 anonim válasza:

Kedves 00:57-es, a válaszod nagyon hasonlít arra, amilyen szituációba most kerültem, sokat segítenél, ha írnál nekem privibe, szeretném megkérdezni a véleményedet. Előre is nagyon köszi!

A kérdezőnek válaszolva: engem is taszít, ha valaki magához akar láncolni, az pedig megrémít, ha valaki azonnal teljesen megnyílik. Szerintem is segít egy kis titokzatosság, csak nagyon nehéz megtalálni a helyes mértékeket...

2010. nov. 5. 03:21
 9/11 anonim ***** válasza:
ha nagyon látja hogy szereted akkor el fog hagyni mert tudja hogy úgy is vissza mész... lelki nyomorékok a nők 70%-a aki ezt csinálja... tisztelet annak a 30%nak:) ez tuti.. tapasztalat 16/f..
2010. nov. 5. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:
leírom az élményem .. tegnap lett szakítva velem "nembírom a jót a megbecsülni" szöveggel.. és egy éve meg elhagyott a nő aki tetszett mert sok smst küldtem..
2010. nov. 5. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!