Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segíteni? Nemtudom? Elhívjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíteni? Nemtudom? Elhívjam randira? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 1 lány aki másik suliba jár mint én és fészen elkeztünk chatelni már 1 ideje és nagyon birom őt.

kiírta h írjunk 1 számot és megírja hány % esélyünk van nála 99.99% ot kaptam és kérdeztem h barátság v szerelem és azt monta h mind a 2 és nagíyon bír.el akarom hívni randira de nem tudom mit csináljunk mert nincs pénzem :S

2011. máj. 19. 18:08
 1/3 anonim válasza:
Hát ha nincs pénzed akkor hívd el őt sétálni. nem tudom hol laktok faluba vagy városba, de mind a két helyen lehet találni valami olyan helyett ahol lehet egy jót sétálni és egy jót beszélgetni. Így nem csak chaten hanem élőben is megismerheted ;) sok sikert!
2011. máj. 19. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Hívd el mondjuk sétálni, vagy szüleidtől kérj egy kis pénzt fagyizásra, strandra ha jobb idő van, biztos megértik majd, milyen fontos neked az első randi egy lánnyal. Nem kell túljátszani az egészet, add önmagadat, és akkor minden rendben lesz:D
2011. máj. 19. 18:44
 3/3 A kérdező kommentje:

városban igen megpróbálom elhívni sétálni :D

megmontam neki h teccik ő meg azt h meglepődöt és most montam neki van-e kedve talizni

2011. máj. 19. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!