Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mi legyen, mit csináljak? :/
1 hónapja dobott ki a barátnőm, azért mert már nem szeret és megváltoztam (mikor nem is) és ezt még mindig nemtudtam feldolgozni, még mindig nagyon szeretem... azóta se áll a csaj szóba velem, neki áll feljebb mikor ő dobott ki engem... van egy másik csaj akivel most kavarok, de őt nem szeretem úgy mint őt, és nagyon nem tudom elfelejteni :/ légyszi segítsetek h h tudnám elfelejteni
17/F
Ad. no. 1.: Állj le a kavarással a másik csajjal, ha csak hülyíted. Nekem törte már össze a szívem hasonlóan hülye barom, és nem voltam boldog tőle. Szóval stop.
Ad. no. 2.: Próbálj már magadban is hibát keresni, lehet, hogy tényleg nem csak maga miatt szakított.
Ad. no. 3.: Ha ennyire zavar és lezáratlannak érzed, beszélj vele. Ne hagyd, hogy lerázzon, mondd meg neki, hogy csak beszélni akarsz.
17/L
Egyszerű... ne másik csajokkal kavarj, hanem küzdjél érte, ha valóban kell neked! Tegyél a kedvére stb... csinálj olyat, ami tetszik neki.
Ha így sem jön össze, akkor meg emelt fővel lépj tovább!
Ezt kifelejtetted...
nem lehet, hogy csak azt csinálja, amit te is?
Olyannal van aki nem is érdekli? Én, ha a helyedben lennék tuti nem hagynám. Keresd a lehetőséget, hogy beszélni tudjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!