Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Elhívjam randizni, vagy hagyjam rá?
8.os fiú vagyok,14 éves. Van egy lány aki tetszik,ő az évfolyamtársam,msn-en egész gyakran szoktunk beszélgetni,de mindig én írok rá,akkor viszont van mikor nagyon jót beszélgetünk,tehát ő is kérdez stb. de van amikor viszont szinte válaszolni sem akar,nem tudom ez mitől függ.Viszont suliban nagyon ritkán beszélgetünk,általában azt szoktuk,mi volt a házi tudta-e stb. de elég szótlan.
Elhatároztam,hogy elhívom randizni,de azóta többször láttam,hogy hagyja hogy fogdossák a kezét az oszt társai,meg ölelgetik,és ellenkező esetben is,stb és azóta úgy elbizonytalanodtam,hogy kell ő nekem? És aztán mindig igen lett a válasz.
Másik probléma,hogy sulin kívüli baráti köre nem igen jön be egyáltalán nem az én világom.Valamint most volt fényképezés és egyik fiú kérdezte kinek kell tabló és a lány is írta hogy neki.Szerintem ha én írnám ki akkor nem ő lenne az első aki kérne : (
Van egyáltalán értelme harcolni érte?
Szerintetek?Mindenképp megpróbálom elhívni,de előtte ne beszéljek még vele többet?És a barátai?
Amúgy 9. éve ismerjük egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!