Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti ezt megértenétek/elfogadnátok?
Nos a barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Mostanában már azt szoktunk csinálni hogy úgy vagyunk hogy nincs rajtunk póló, meg róla múltkor lekerült a nadrág is. :) Simogattam, meg megmutatta hogy neki mi a jó.:) (Remélem értitek) De ő is nyúlni akart a nadrágomba, de nem engedtem, pedig ő mondta, hogy nyugi, de akkor se! (Amúgy azért mert nekem fertőzésem van, nemsokára elmúlik voltam orvosnál kaptam mindent úgyhogy remélem tényleg elmúlik.)
Mondta a barátom hogy mindent megtenne értem meg stb.
Ha megint ide "fajulna" a helyzet és ha azt mondanám neki én bármit megteszek, csak azt nem szeretném hogy nadrágon belül kényeztessen, azt megértené vajon? Srácok ti megértenétek ezt?:) Vagy mégis hogy mondjam ezt neki, hogy nem szeretném ha a nadrágomba nyúlna?
Én megérteném.Inkább őszintén mondja el a barátnőm,hogy beteg,minthogy kitaláljon valami kamusztorit.
Ez abszolút megérthető és tolerálható.Mindenkinek lehetnek betegségei,fertőzései.Ezért vagyunk emberek.Ha nem fogja ezt fel,akkor dobd ki a fenébe.
21/f
Én tuti megérteném. Szerintem nyugodtan mondhatnád, mi a gond.
24f
15:57 tipikus nő. Akkor is hazugságra bíztat, amikor semmi okod nem lenne erre.
Nyugodtan mondd el, hogy mi az igazság. Ez egy betegség. Ha a torkod fájna, azt sem mernéd elmondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!