Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég ideje váratom már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég ideje váratom már, hogy kiélte vadászösztönét? :D

Figyelt kérdés
szóval másfél hónapja vett fel msnre és találkozgattunk már párszor eddig csak arcra puszi volt meg egyszer csók kb 2 hete de azóta is párszor találkozunk és nem úgy tűnt mintha jártunk volna inkább még ismerkedtünk tovább kicsit tegnap megint megkérdezte ,hogy nem-e járnék vele mostmár tényleg?és ismét igen-t mondtam és tegnap már volt kézenfogás,csókok,ölelés minden de tisztában voltam vele ,hogy nem adhatom magam könnyen mert ha harcolnia kell értem úgy majd kicsivel jobban megbecsül ezttényleg így látom mert ma délelőtt rózsacsokrot is kaptam tőle elég volt ennyi idő a vadászösztön kiélésére egyellőre?:D vagy még ígyis gyors voltam?
2010. dec. 25. 16:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
és nem mindegy ,hogy elküldtem már mondva ,hogy köztünk nem lehet semmi vagy küldtem kis jeleket ,hogy érdeklődöm iránta.Ha megmondtam neki kerek perec ,hogy nem lehet semmi akkor tűnjön el de ha csak nem adtam meg magam ,olyan hamar az ekkora tragédia?hűűűha..:D erre csak annyit modok ,hogy mássz vissza a fára
2010. dec. 25. 17:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Látom nem fogtad fel, miről beszélek, úgyhogy hagyjuk is.Tisztában vagyok a fogalmakkal, csak én másfajta emberekre is használom, nem csak a tipikus ri*ancokra.
2010. dec. 25. 17:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Neked nincsjobb dolgod mint itt kötöszködni?Egyél inkább mézeskalácsot...
2010. dec. 25. 17:22
 14/18 anonim ***** válasza:
De van jobb dolgom, csak közben ráérek erre is.Ezt a "vadászösztönt" akkor is egy undorító kifejezésnek és dolognak tartom.Vadászösztön az állatvilágban van, mégegyszer mondom, csak az emberek szokták használni egymásra, holott szerintem nem megfelelő kifejezés.
2010. dec. 25. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Felhívom a figyelmet, hogy nem olvastam a válaszokat :)

Szóval, igazából sosem értettem ezt, hogy miért kell egy kapcsolatban kimondani, hogy mikor van az, mikor "hivatalosan" együttjártok, de ez tök mindegy. Attól még, hogy rábólintottál a dologra, attól még ahogy te is írtad, nem kell beleugrani az ágyába. És ez nem csak az ágyra vonatkozik. A kapcsolatotok fokozatossága ne szakadjon meg ezzel! Éreznie kell, hogy nem az a természetes, hogy mellette vagy, hanem hogy ezért neki továbbra is tenni kell. Ezzel ha nem is a "vadászösztön", de a "versenyszellem" tutira megmarad, hiszen meg kell küzdenie azért, hogy ne mást (vagy akár egyedüllétet) válassz helyette!

2010. dec. 25. 17:56
 16/18 anonim ***** válasza:

egy idő után már unalmas a fiúnak hogy a csaj húzza az időt

amugy igen aki hamar megadja magát ri*anc aki nem az is DE az aki a köztes úton az csak szerelme!!!

igazából a muff a cél szóval vannak akik a végsőkig játszanak érte (kitartanak)

ahogy elnézem (1.5hónap)

hamarosan megunja és otthagy a francba

remélem orrodra köti hogy nem mindenki szereti az ilyen ,,szórakozást''

2010. dec. 25. 18:13
 17/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó ha figyelmesebb lennél és nem egy magyarországi analfabéta rájöhtnél ,hogy már JÁRUNK :) tehát nem váratom tovább több választ nem kérek itt mind éretlen pasik jönnek csöpögni vagy szoknyavadászok akik kikérii maguknak ,hogy mit írok a férfi nemről..csakazt amit érdemeltek és ahogyazt kivívjátok magatoknak...
2010. dec. 26. 01:30
 18/18 anonim ***** válasza:
hát...szerintem vegyél egy kutyát
2011. jan. 19. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!