Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég ideje váratom már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég ideje váratom már, hogy kiélte vadászösztönét? :D

Figyelt kérdés
szóval másfél hónapja vett fel msnre és találkozgattunk már párszor eddig csak arcra puszi volt meg egyszer csók kb 2 hete de azóta is párszor találkozunk és nem úgy tűnt mintha jártunk volna inkább még ismerkedtünk tovább kicsit tegnap megint megkérdezte ,hogy nem-e járnék vele mostmár tényleg?és ismét igen-t mondtam és tegnap már volt kézenfogás,csókok,ölelés minden de tisztában voltam vele ,hogy nem adhatom magam könnyen mert ha harcolnia kell értem úgy majd kicsivel jobban megbecsül ezttényleg így látom mert ma délelőtt rózsacsokrot is kaptam tőle elég volt ennyi idő a vadászösztön kiélésére egyellőre?:D vagy még ígyis gyors voltam?
2010. dec. 25. 16:39
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
amúgy 17 éves lány vagyok és nem fogok még ezekután se az ágyába ugrani csak a jelenlegi helyzetre gondolok
2010. dec. 25. 16:40
 2/18 anonim ***** válasza:
mi a kérdés???
2010. dec. 25. 16:45
 3/18 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel ügyesen csináltad és most már tényleg a "tied" a pasi ;) :)

18/L

2010. dec. 25. 16:46
 4/18 A kérdező kommentje:
a pasikban megvan nagy mértékben a vadászösztön és ha egy lányt túl hamar megkapnak akkor az érdeklődésüket elvesztik iránta ha viszont lassabban akkor tovább tart a kíváncsiságuk a lány felé...a kérdsem az ,hogy elég volt -e ha másfél hónapja udvarolt és most adtam meg magam a kapcsolatnak?
2010. dec. 25. 16:48
 5/18 A kérdező kommentje:
2. válaszoló köszi:)
2010. dec. 25. 16:48
 6/18 anonim ***** válasza:

Bennem nincs semmilyen vadászösztön mondjuk.

Te viszont úgy beszélsz róla mint egy állatról.

2010. dec. 25. 16:59
 7/18 A kérdező kommentje:
ha a vadászösztönből arra következtettél ,hogy állatnak tekintem sajnálom ,hogy eddig jutottál a fejlődésben:) Egyáltalán nem tekintem annak pár férfit megkérdőjeleznék de őt nem.Vannak kivételek de már megbocsáss akinek csak az a fontos ,hogy p*na szagú legyen a keze az mimás?vagy hogy mennyire issza le magát,ki hány többet....mert ismerek ilyet is..de szerintem az nem férfi
2010. dec. 25. 17:02
 8/18 anonim ***** válasza:
Vadászösztön? Ez biztos valami kódolt nyelv.
2010. dec. 25. 17:13
 9/18 anonim ***** válasza:

"ha a vadászösztönből arra következtettél ,hogy állatnak tekintem sajnálom ,hogy eddig jutottál a fejlődésben:)"

Én meg téged sajnállak, mert te is ugyanolyan ostoba rib*nc vagy mint a többi.

A nőknél sosem lehet tudni hogy miért csinálják ezt a váratás dolgot.

Ha a férfi nem küzd érte, hanem keres mást, akkor azt mondják, hogy nem tud küzdeni, ha meg tovább küzd akkor meg azt mondják nem érti meg azt hogy nem.Rohadt hülye szokás.

Szórakozz csak te is, értelmi szint az megvan látom.

Te sem jutottál sokáig a fejlődésben látom:)

2010. dec. 25. 17:13
 10/18 A kérdező kommentje:
érdekes feltevés ha a csaj nem adja magát egyből akkor ri*nc ha odaadja magát akkoris rib*nc na akkorhogyvan ez kedves Einstein?Egyetlen barátom se csaltammeg eddig és nem érzem magam ribancnak :) szerintem kérdezd meg anyucit meg apucit mit jelent pontosan a szó ,mert nyílván nem vagy tisztába a fogalmakkal
2010. dec. 25. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!