Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon hagynátok a barátnőtöket 4 hónapra egy munka miatt?
Szia
Én távkapcsolatban élek már másfél éve. Tervezzük az összeköltözést de nem sikerült még összehozni, szóval nagy szerelem, komoly kapcsolat. Tapasztalatból irom, h a pénztelenség hamarabb tönkretesz egy kapcsolatot, mint a távolság. Az előző kapcsolatom (házasság) pont emiatt ment tönkre. Nem volt pénz, sok túlóra kevesebb türelem, több idegeskedés, semmi normális közös program(ami ugye pénzkidobás lett volna) és innentől már csak egy ugrás volt h nem is érdekelt minket h a másiknak h telt a napja. Hónapokig egymás mellett éltünk nem együtt. Akárki akármit mond, lehet h a gazdagság nem boldogit, de ezt csak azok mondják akik nem voltak igazán szegények még. Mikor 20-ára elfogy a pénz és hiába vannak kifizetve a számlák még az is gondot okoz h vajas kenyeret egyél, de ezt csak az tudja aki megélte már. Lehet h 4 hónap sok idő, de gondolj bele h mihez kezdenél ha nem mész ki, viszont a problémáitok miatt egy fél év múlva szakitotok.
Én a helyedben kimennék, összeszoritott foggal lehúznám a 4 hónapot majd boldogan élnék amig meg nem...
Sok sikert akárhogy is döntesz.
ma 20:22
Szia!Köszi a választ!Menny idős vagy megkérdezhetem?Hogyan kezelitek azt hogy ne távolodjatok el egymástól?
semmi normális közös program
Közös program van mindig!Csak sajnos az ő pénzéből!:(
Probáljuk és én is probálom magam jólérezni magam a helyzethez képest.De néha nehezemre esik jó kedvünek lenni és ez kihat ő rá is!
20:22es vagyok
A mostani kapcsolatom teljesen más, mindig kiállunk egymás mellett. Am 27 éves vagyok. Az igaz h egy kapcsolatban támogatni kell a másikat de ez sem lehet mindig egyoldalú:S
Főleg férfiként biztos nehezebb elviselni, h nem te vagy a "családfenntartó". Amúgy volt már olyan is h 6 hétig nem tudtunk találkozni, hát az elég rémes volt. Kicsit furcsa volt megint érezni és látni, de az érzelmeink nem változtak. Gyorsan egymásnak estünk és isteni hétvégénk volt:D
A jelen helyzetben nekem már inkább az okoz fejtörést h milyen lesz megint hozzászokni h vkivel éjjel nappal együtt vagy... De hidd el igaza volt Széchy Pálnak: "...a távolság a kis tüzeket kioltja de a nagyokat fellobantja..." Remélem nagyjából jól idéztem:D:D:D
Mi a párommal 2 és fél hónapot toltottunk kulon, de ez semmit sem változtatott a kapcsolatunkon. Csodálatos érzés újra találkozni ennyi ido után, viszont a kulontoltott ido nagyon nehéz. Azt, hogy a ti kapcsolatotok milyen eros neked kell tudnod, de ha szeretitek egymást akkor 4 hónap nem hagy nyomot rajta.
A skype-ot mi is használtuk, sokat segít.
Én kimennék a helyedben, mert a pénztelenségre is rámehet a kapcsolat és ez nem olyan hosszú ido.
Még annyit, hogy konnyu azt mondani, hogy vinném magammal, de én nem tudnék 4 hónapra elmenni. A munkahelyemet itthagyni, a sulit, és a párom Oroszországba ment, én pedig nem beszélek oroszul és olvasni sem tudom az azbukát. Ha ki tud menni pár napra, menjen, de ne várd el tole, hogy 4 hónapra kikoltozzon veled.
Sok szerencsét!
22 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!