Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon hagynátok a barátnőtöket 4 hónapra egy munka miatt?
férfi vagy nem? menjél havat lapátolni, utcát söpörni, raktárosnak, segédmunkásnak, gyármunkásnak, szemetesnek stb.
egyáltalán minek kell magad adósságba verni ha nincs fix melód?
egyáltalán minek kell magad adósságba verni ha nincs fix melód?
Azért mert akkor még volt munkám 7 évig dolgoztam egy helyen!Megszünt a cég,de közben vettem egy autót amit utánna nem tudtam fízetni sajnos!
háháá... munka az mindig van:) csak nem mindig 300k kézbe a fizetés 4óra irodai melóért:)
na mind1.. tégy belátásod szerint. én már kifejtettem mit-hogy-merre
Én jónéhány családot ismerek, ahol a férj külföldön dolgozik évek óta, és csak kéthavonta jár haza.
És müködik nekik rendessen?Én csak egyszer mennék hogy lerendezzem a dolgokat és jobb életet biztositsak magunknak!
Ha kell nagyon a pénz, akkor áldozatokat kell hozni.
Nekem "csak" 1 hónapot volt távol a párom, borzalmas volt, de hála a netnek minden este beszéltünk Skypon. Így is nehéz volt, de ha muszáj, én mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!