Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon hagynátok a barátnőtöket 4 hónapra egy munka miatt?
az fasza.. akkor netre fel!:D ne hagyd szegénykét itthon egyedül...:)
nekem is van 2 szakma, érettségi és szakmákban elhelyezkedni kb 0esélyem mert nincs gyakorlat (ördögi kör: nincs meló, nincs gyakorlat, nincs gyakorlat, nincs meló)
elmehetsz napi 3800ft asszem utcát söpörni amíg nem találsz melót. KTsokhoz
vagy alkalmisnak szemetesekhez.
azok is napi bért kapnak.
apám is ott melózott 10+évet..
3-5hónap alkalmi után felvesznek kapsz járatot, jatt, nagyobb bérezés, "fix" melótársak, stb.
persze mondani mindig könnyű tudom:S
persze mondani mindig könnyű tudom
Hát az,én is nagyon nehhéz helyzetben vagyok!Egyszerüen nem tudok dönteni,mert ilyen még soha nem volt!Az eszem azt mondja hogy menjek,de a szívem viszont azt diktálja hogy maradjak,és a szív bizony nem hazudik!
4hónap alatt tuti hogy kihűl valamelyest a kapcsolat:S
jó_jó mi fiatalok vagyunk, és alig 1+ hónapja járunk, de mi már 6nap távollét után furán éreztük magunkat.. viszont utána a tali annál jobb volt:D
egyszerűen én nem bírtam ki hogy nem láthatom, nem ölelhetem át.. és ő sem mert ő tette szóvá a dolgot hogy ez így nem frankó:)
nagyon örültem neki hogy feldobta a témát és futólag megbeszéltük.
22/f
18/l
úramatyàm 4 éve vagytok együtt, komolyan terveztek.
egyszer négy hónap -.- nem fogtok belehalni!
akaraterö és kész. nem fogod megbànni, menj el.
a pontozós hülyeséget felejtsd el.
ha otthonmaradsz nem lesz hol ülökét hajtogatnod, ha pedig kimész és visszajösz majd lesz..
menj el így van.de azt azért kérdezd meg, hogy biztos nem lehet e megoldani, hogy veled menjen, ne Te döntsd el, hogy neki jó lenne e vagy nem
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:36 vagyok
azt hozzàteszem, hogy màsfélhavonta làtom a baràtom, egy éve vagyunk együtt, és akàr hiszitek akàr nem, jobb a kapcsolatunk bàrki màsnàl..és ez még így lesz egy darabig
"Az igazi szerelmeseknek nem kell térben és időben
találkozniuk, ők a szívükben mindig egyek."- Joyce Vissell
ha szeretitek egymàSt 4 hónap semmi az életetekböl
ne Te döntsd el, hogy neki jó lenne e vagy nem
Ő azt mondja hogy szerinte jól tenne a kapcsolatnak,mert a pénz hiány miatt sokat veszekedünk!Amúgy semmi gond nem lenne ezen kivül és amig ezt nem oldom meg,addig lesz is veszekedés!Persze örülne is ha maradnék,de annak is örülne hogy végre kimászok a gödörből és akkor végre nincs vita és veszekedés,mert csak ezért az egy miatt veszekedünk!
ha szeretitek egymàSt 4 hónap semmi az életetekböl
Az igaz!De belefogok őrülni a hiányába!Egyszerüen már ha érzem az illatát nekem már az is öröm.Vagy csak ha egyszerüen mellettem ül!Ku.rva nehhéz lesz!
huh kezd necces lenni a kérdés és kezd meginogni az álláspontom.:) most kicsit rádöbbentem így hirtelen:D
örülök, hogy munka párti álláspontok is vannak..
viszont én visszavonulok:) mivel fiatal vagyok, nincsenek ilyen gondjaim ezért nem tudok teljesen tárgyilagos maradni..
nekem könnyű úgy gondolkoznom hogy "mindent_a_páromért"
mert nincsenek anyagi "gondjaim"
ha lennének lehet hogy másképp látnám a kérdést:S
na haver, vedd úgy hogy én nem is írtam semmit eddig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!