Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon hagynátok a barátnőtöket 4 hónapra egy munka miatt?
na haver, vedd úgy hogy én nem is írtam semmit eddig:)
Semmi vész!Köszi hogy írtál,mert valahol neked is igazad van wc ülőkés :)hulyeség kivétélével egy kettővel egyet értek!
Hát én csak annyit tennék hozzá Moszuke pontozási rendszeréhez, hogy oké-oké, nincs a pasinak munkája, és emiatt kerülhet nehéz helyzetbe, szívesen támogatom, mert szeretem. De itt már hosszú hónapokról van szó, és ugyebár egy fizetésből rohadt nehéz megélni, és vajon egy nő mennyi pontig tolerálja, hogy rajta élősködnek (még ha önhibán kívül is, ezt hozzá kell tennem)?
És ha Moszuke csak azért vesz virágot a barátnőjének, hogy állítólagos pontokat kapjon, nem azért, hogy örömet szerezzen neki, akkor hajrá, de mást nem illik eme kalap alá venni.
Kedves kérdező, magatokkal törődj, a Te önbecsüléseddel. Hosszú távon ez az őrlődés Neked sem tesz jót. Ha ez a munka visszaad neked valamit, akkor vállald el, egy szerelmes pár igenis tud várni. :) De ha kétségeid vannak, maradj. Talán legjobb lenne, ha elővennél egy papírt, és leírnád a pro- és kontra érveket.
Ha ez a munka visszaad neked valamit, akkor vállald el
Igen vissza adja önmagamat%Mert a sok feszültség és pénzhiány miatt frusztrált vagyok és nem tudok teljessen önmagamat adni!A legtöbb érv az ellen szól hogy menjek,mert veszteni nem vesztek!Mert ha nagyon rossz,akkor akármikor hazajöhetek.De legalább megprobáltam!
De ha kétségeid vannak
Vannak sajnos!Nem magamról vagy róla,hogy megcsaljuk egymást!Hanem azért mert 4 hónap az nagyon hosszu idő és félek hogy eltávolodunk,soha nem voltam külföldön ilyen hosszu ideig.
hidd el, nem fogtok eltàvolodni!
tapasztalatból beszélek
hidd el, nem fogtok eltàvolodni!
tapasztalatból beszélek
Legyen igazad!Miért te már voltál távol ilyen távol?Mesélj picit légyszi!:)
én kint élek Svàjcban, szünetekben làtjuk egymàst olyan 6 hetente minimum egy hétre.
egy éve ez eddig tökéletesen müködik, mert hosszúra tervezünk és tudjuk, hogy megéri
ez kell, hogy a szemed elött lebegjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!