Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon hagynátok a barátnőtöket 4 hónapra egy munka miatt?
hát.. ha nem látsz más lehetőséges
Sajnos nem látok!2 évig nem volt jó lehetőség!Én sem szívessen megyek,ha találnék én is szívessebben dolgoznék itthon akár 70-80 ezerért is!Mert soha nem érdekelt különössebben a pénz!Legyen annyi hogy valahogy boldogoljunk én azzal is megelégednék!De most nagyon nagy kakiban vagyok!Ezért muszály mennem!És ha nem oldom meg,akkor kitudja mikor és csak halmozodik!
hát egyszerűbben:
kimész 4 hónapra, jó melót dolgozni ez 1 pont a lánynál.
skype msn meg ilyesmi, néha beszélgettek, bókolsz neki, te keresed őt először, vagy küldesz neki egy puszi smilet, mittomén, ezek 2-3 pont.
itthon maradsz és szerzel egy hulladék melót x+1 pont.
túlórázol a melóban -1 pont
kinyitod neki az ajtót ha mentek valahova 1 pont
romantikus esti vacsora 1-5pont
spontán szex 1pont
végighallgatod amit mond 1-3pont
TV-t nézel miközben beszél hozzád -5
nem hajtod le a wc ülőkét -3
na a számok csak fiktívek.. a lényeg hogy értsd mire célzok:)
ha itthon maradsz vele a kapcsolatotokat jobban eltudod mélyíteni mint külföldről.
tegyük fel a számok mélyítik a szeretetet kettőtök között.
itthonról vagy külföldről tudsz több pontot szerezni?
külföldről letudod hajtani a wc ülőkét? vagy kinyitni neki az ajtót? vagy spontán virágot adni neki? vagy egy gyertyafényes vacsora? egy jó nagy ölelés? egy masszázs?
ülföldről letudod hajtani a wc ülőkét? vagy kinyitni neki az ajtót? vagy spontán virágot adni neki? vagy egy gyertyafényes vacsora? egy jó nagy ölelés? egy masszázs?
Hát nem,ezzel én is tisztában vagyok!De már ez sem állapot hogy nincs munkám,ez már tarthatatlan,a pénztelenségről meg nem is beszélve!
nem, vinném magammal
Mintha az olyan egyszerü lenne!Majd talán nyáron tudom vinni!
nem szabad lett volna ilyen helyzetbe kerülnöd az a helyzet:S
a csajod melózik tehát magaddal nem viheted őt...
figyelj, szerintem ha nem kell sürgősen a jól fizető külföldi melóból a sok pénz akkor inkább maradj itthon és keress vmi hulladék melót.
szakmád van-e?
neten tudsz keresni fizikai melókat képzettség nélkül, 1-2napos kezdéssel.
személyesen vagy telefonon jelentkezz.
lehet hogy 100ből 99x azt mondják bocsi.. de neked bőven elég lesz az a 1:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!