Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itthon hagynátok a barátnőtöke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon hagynátok a barátnőtöket 4 hónapra egy munka miatt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 18:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
És azért is mennék hogy bebizonyitsam neki,hogy megtudom csinálni és hogy felnézzen rám.Mert most nem néz felrám!De ha ezt megcsinálom biztos nőni fogok a szemébe!
2010. dec. 23. 18:53
 22/69 A kérdező kommentje:

Ha kell nagyon a pénz, akkor áldozatokat kell hozni.

Nekem "csak" 1 hónapot volt távol a párom, borzalmas volt, de hála a netnek minden este beszéltünk Skypon. Így is nehéz volt, de ha muszáj, én mennék.

Nem volt nehéz?Egy hónapba egyszer kitud jönni!

2010. dec. 23. 18:54
 23/69 A kérdező kommentje:
Én is a Skypal fogok beszélni vele!De hát akkor sincs ott mellettem és nem tudom átölelni!De a következő alkalommal már ő is tudna jönni!Én is szívessebben maradnék,mert már most fáj hogy itt kell hagynom!Nagyon szomoru vagyok,de tényleg nincs más válsztásom!
2010. dec. 23. 18:57
 24/69 Cleptomaniac ***** válasza:
100%

Hát mivel nem azt írtam, hogy 'tönkrement családot' és 'exférj', igen. :) Bár ez Borsod, itt az emberek elfogadóbbak, belátóbbak. Itt nincs olyan sok munkalehetőség, ha egyszer felvettél egy lakáshitelt, már inkább nem ugrálsz családdal. Ha pedig messzebb mész dolgozni, nem mindegy, hogy az ország másik fele, vagy másik ország? Ha minden hétvégén hazabuszocskáznál a családhoz, csak még fáradtabb lennél.

4 hónap nem olyan sok idő. Az elején nehéz lesz, de utána repülni fognak a napok. Sok sikert!

2010. dec. 23. 18:59
 25/69 Moszuke ***** válasza:
28%

most nem tudom fejből a könyv címét, de szívesen ajánlanám figyelmedbe.. de a lényeget kiemelem neked:

egy nő leszarja a pénzedet, ahogy azt is hogy túlórázol hogy még több pénzetek legyen. és ha veszel egy bazi nagy ajándékot azt is lesz*rja..

ezekkel csak 1-1 pontot szerzel a listán. és ugyanúgy egy pontot ér egy előzékenység, egy virág, egy bók, egy vacsora, egy háztartásbeli segítség stb-stb..

na akkor most mérlegelj. 4hónap alatt szerzel 2pontot a melóval... vagy maradsz itthon szerzel valami hulladék minimálbéres melót és szerzed naponta a 20-40pontokat.

most ez lehet hogy kicsit zavaros:D mind1:)

a könyv címe valami ilyesmi volt:

*miért hazudik a férfi, miért sír a nő*

ebben írtak a pontozás rendszerről, ami végül is arról szól hogy a nő szemében a férfi tettei pontokat érnek, és a szerint értékeli a dolgokat meg ilyesmi.

2010. dec. 23. 19:00
 26/69 A kérdező kommentje:

4 hónap nem olyan sok idő. Az elején nehéz lesz, de utána repülni fognak a napok. Sok sikert!

Köszönöm biztatásod!Remélem végig tudom csinálni!Maximum haza jövök!Az a baj hogy a 4 év alatt,amit külön voltunk az 3 vagy 4 nap!De ott is hatalmas hiányát éreztem!Nagyon szeretm őt és úgy érzem ketté szakadok!És ott is ketté fogok szakadni!Annyira tanácstalan vagyok!Már azon is gondolkodtam hogy vissza mondom a munkát!

2010. dec. 23. 19:03
 27/69 A kérdező kommentje:

ma 19:00

Szóval te azt mondod,hogy nőni fogok a szemében?Mert egy kicsit zavaros volt!Vagy le se szarja?

2010. dec. 23. 19:05
 28/69 Moszuke ***** válasza:

mi egyszer kb 6 napig nem láttuk egymást a barátnőmmel és már azt éreztük eltávolodtunk egymástól érzelmileg. elég fura volt.. de kibeszéltük a dolgot és próbálunk nem lemondani randikat és sűrűbben talizni.

hát.. ha nem látsz más lehetőséges, én csak sok sikert tudok kívánni és remélem nem sül el rosszul a 4hónap.

szia, jó munkát.

2010. dec. 23. 19:07
 29/69 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az '1 hónapos'.

Nehéz volt, mert mindketten szeretjük egymást és már lassan 5 éve együtt vagyunk. A Skype nem az igazi, de nagyon jó "szomjoltó".

A webkamera része meg... ;) Ott is lehet huncutkodni. :P

Szorítok én is!

21/L

2010. dec. 23. 19:07
 30/69 A kérdező kommentje:
Ja értem!Szoval ha van egy hulladék melóm,akkor több pontot szerzek nála?Vagy mi van?Bocsi de ez most kicsit zavaros!:)Fejtsd már ki bővebben!
2010. dec. 23. 19:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!