Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem örültség ez? A nőknek nem hiányzanak a valódi férfiak? (a többi lent)
tisztázzuk. :D
te most azt állítod hogy az baromira ellenszenves és rádásul nőies ha a férfi foglalkozik a babával, és ennél már az is jobb ha női ruhába öltözik?
hű most értetlennek érzem magam bocsi =)
nahát ez az...szóval szerinted ellenszenves ha a férfi gondját viseli a babának... a harmadik pont lépett érvénybe
hát végülis nem is sűrűn fordul elő...
Szerintem ezt gondolja, de inkább akkor a kérdés feltevője nem normális.
Már miért ne játszhatna egy férfi a csecsemőkorú gyerekével? Mi lenne ebben visszatetsző?
Ha női ruhát hord az egyenesen beteges, ez viszont teljesen normális dolog.
HA nem tetszik az európai "kultúrkör" menj máshová lakni.
Nehogymár úgy kelljen öltöznünk h nektek megfeleljen.
Aki meg hagyja rábeszélni magát az papucs.
18/F
A mai világban szinte teljesen megváltoztak a dolgok. Szerintem nálatok sem úgy van, hogy apád anyádat megveri, ha nem jót főzött, esetleg anyádnak meg kell várnia, míg a család férfi tagjai megeszik az ebédet, és csak ha ízlett nektek, ülhet asztalhoz. Ez ma már egyáltalán nem elfogadott, mert az idők változnak, és ez így van rendjén.
A mai világban egy férfi tud úgy férfi lenni, ha a gyerekével is foglalkozik, csak jó kiállásúnak, következetesnek és erős akaratúnak kell lennie.
Én már láttam olyat, hogy egy jogász doktor az utcán a 3 éves kislányának mesélt a törvényekről és szinte a ptk-t sulykolta a kislány fejébe, de legalább foglalkozott vele, és egyáltalán nem tartottam férfiatlannak.
14:39-es Nekem nem az európai kultúrkörrel van bajom. Csak ezzel a mostani átmeneti kispolgári őrülettel.
"Nehogymár úgy kelljen öltöznünk h nektek megfeleljen." - ezt egyenesen nem értem. Te női ruhában akarsz járni?
"Aki meg hagyja rábeszélni magát az papucs." - hát minimum az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!